Tech Talks, un eveniment la care echipa fonduri-structurale.ro este partener, aduce laolaltă antreprenori, manageri de inovare, lideri din corporații care vor insufla inspirație și vor facilita schimbul de bune practici inovatoare contribuind la creativitate, inovare și schimbare în întreprinderi și industrii diferite.

Agenda Tech Talks

Evenimentul are loc pe 2 și3 septembrie 2020, între orele 18:30 – 2:30, la Iulius Garden, Timișoara.

2 septembrie – INOVAREA ÎN COMPANII. Cum inovează companiile de succes

Cum inovează business-urile de succes, care sunt sursele și procesul de inovare și cum se formează o cultură a inovării în companii? Antreprenori și manageri de inovare, lideri din corporații precum UiPath, Continental și Wise UP vor răspunde la aceste întrebări și vor împărtăși experiențele lor.

Moderator: Claudiu Vrînceanu

Speakers:

Răzvan Atim, General Manager Europa de Est – UiPath

Florian Butac, Product Industrialization Construction Engineer – Continental Tires

George Diță, CEO – WiseUp

Cornel Amariei, CEO - .lumen - Glasses for the Blind

3 septembrie – INOVAREA ÎN COMUNITATE. Trenduri tehnologice și proiecte de inovare în comunități

Are we future ready? Dar comunitățile noastre? Dedicăm ziua exclusiv inovării sociale. Profesioniști cu experiență în inovare de la Google, Pitech+ și Comisia Europeană vor prezenta trendurile tehnologice actuale și vor explora tema adaptării comunităților la acestea.

Moderator: Claudiu Vrînceanu

Speakers:

Bianca Muntean, Coordonator – Transilvania Digital Innovation Hub

Andrei Cosmin Munteanu, Co-Founder & CEO – Cowork Timișoara

Karl McFaul, Expert – Comisia Europeană

Dan Oroș, Head of Marketing – Google & YouTube Romania

Vlad Marincaș, CEO – InsightOut Analytics

Andrei Son, Country Innovation Manager – Continental Automotive Romania

Bogdan Herea, CEO – Pitech+

Andrei Costache, Partner, Executive Search & Leadership Advisory – DHR International

Mai multe detalii despre speakerii acestui eveniment puteți afla accesând acest link.

Startup Fair

Tot pe data de 3 septembrie 2020, începând cu orele 14:00, evenimentul Tech Talks va găzdui și un Startup Fair dedicat firmelor românești.

Vor fi prezente startup-uri locale care, prin îmbinarea tehnologiei cu inovația, au creat produse și servicii de ultimă generație, cu aplicabilitate în domenii precum transportul alternativ, ecologie, printare 3D și nu numai.

Printre startup-urile prezente se numără Eco-bordei (aka Eco Living Project - case ecologice), Goe (electric bike hire & sharing), Themesberg (template-uri premium, teme și kit-uri UI pentru dezvoltatori web), Symme 3D (Imprimante 3D multifuncționale, polivalente și diferite tehnologii pentru FDM, DLP / SLA și Bioprinting 3D), Sitter.ro (servicii de babysitting, pet-sitting, meditații, curățenie si îngrijire bătrâni).

Bilete

Biletele pot fi achiziționate de aici sub formă de Day Pass = bilet/zi, dar și Full Pass ce acoperă cele două zile dedicate evenimentului. Prețul biletelor este acum de 78,57 lei pentru un Day Pass și de 125,71 lei pentru un Full Pass.