FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, anunță listarea produselor pe platforma eMAG Marketplace.

Potrivit reprezentanților FlorideLux.ro, peste 100 de produse, buchete și aranjamente florale, realizate special pentru această colaborare, vor fi listate pe platforma eMAG Marketplace, începând din octombrie. Prezența pe Marketplace-ul eMAG este așteptată să genereze circa 100.000 de euro, 10% din cifra de afaceri pentru 2015 a FlorideLux.ro, au adăugat aceștia.

”Strategia și viziunea eMAG corespund cu cele ale FlorideLux.ro, ambele companii dorind să ofere clientului servicii online la cele mai înalte standarde. Prin acest parteneriat, ne dorim să aducem și mai mult ideea de a oferi flori către zona online, pentru că este mai simplu, mai sigur și varietatea mult mai mare”, a declarat Marius Dosinescu (foto), CEO și fondator FlorideLux.

Cu ocazia lansării colaborării, clienții platformei vor beneficia de prețuri speciale, livrare gratuită la nivel național și posibilitatea rambursării integrale a prețului achiziției, în cazul solicitării returului produselor comandate. De asemenea, pentru a marca începerea parteneriatului, FlorideLux.ro vine în întâmpinarea clienților cu un buchet creat special, care va beneficia de reducere de aproximativ 40%.Marius Dosinescu_FDL

”Vom lista, pentru început, în jur de 100 de produse, realizate exclusiv pentru colaborarea cu eMAG, pe care le vom suplimenta, periodic, cu produse noi. Practic, vom trata clientul eMAG cu aceeași atenție cu care am obișnuit clienții FlorideLux.ro”, a mai precizat Marius Dosinescu.

Business-ul FlorideLux.ro

Anul acesta înseamnă pentru FlorideLux consolidarea poziției create în anii trecuți. După ce s-au extins în București, Brașov și Cluj și au deschis inclusiv o florărie offline, cei de la FlorideLux se extind anul acesta doar prin noi angajați.

„Operăm în București, Brașov și Cluj. Am ales să ne concentrăm foarte mult eforturile pe consolidarea poziției actuale și atingerea indicatorilor de perfromanță pe fiecare sediu în parte“, a declarat pentru start-up.ro Marius Dosinescu.

„Extinderea la nivel de angajați este generată de creșterea volumelor, dar și planurile de extindere viitoare pe care le avem. Suntem în căutare de operatori, șoferi, floriști, dar și de muncitori necalificați. În paralel, ne extindem și departamentul de marketing. În acest moment, FlorideLux numără 20 de angajați“, a spus CEO-ul companiei.