Oficialii Binance au precizat faptul că vor selecta 20 de parteneri investiționali, cu experiență în zona de blockchain și cu mai mult de 100 de milioane de dolari sub management, care să lucreze alături de companie pe termen lung în finanțarea startup-urilor.

Toate investițiile vor fi făcute prin intermediul token-ului BNB (tokenilor Binance), folosit de platformă pentru a face schimb în diferite criptomonede.

Un raport recent arată faptul că ICO-urile – ofertele inițiale de monede – au devenit în ultimii ani cele mai atractive metode de finanțare găsite de startup-uri. Ofertele ICO, cunoscute și ca ”token-uri” de vânzări, sunt folosite pentru a strânge fonduri pentru o companie nouă, similar finanțării prin intermediul ofertelor publice inițiale. În loc de a acorda investitorilor acțiuni ale noii companii, ofertele ICO acordă investitorilor token-uri în criptomonede. În esență, în prima jumătate a acestui an, 9,4 miliarde de dolari au fost investiți în ICO-uri.

Dacă vrei să îți deschizi propria afacere cu criptomonede, poți afla în acest material și care sunt cele mai bune țări în care să faci acest pas.