Samsung Galaxy J6 integrează un ecran imersiv Super AMOLED Infinity Display, cu specificații suplimentare ce includ un senzor de amprentă pe spate, ceea ce îl transformă în cel mai elegant și practic telefon din seria J de până acum.

Samsung Galaxy J6 dispune de o dianoală de 5.6". În plus, combinat cu ecranul Infinity display, rama netedă a modelului Galaxy J6 creează un design elegant și ergonomic, asigurând durabilitate și ușurință în manevrare.

Samsung Galaxy J6 - specificații tehnice

Conceput pentru a se adapta vieților ocupate ale utilizatorilor, Galaxy J6 vine cu o baterie de 3.000 mAh. În același timp, puternicul procesor Octa-Core de 1,6 GHz este capabil să efectueze sarcini mai avansate. De asemenea, Galaxy J6 dispune de 3 GB de memorie RAM, 32 GB de stocare internă și un slot micro-SD.

Dispozitivul are două camere foto - una principală de 13MP și una frontală de 8MP - ce integrează o auto-focalizare puternică în timp real și un LED frontal cu bliț, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot obține selfie-uri reușite atât ziua, cât și noaptea, indiferent de condițiile de lumină. În plus, se pot adăuga stickere AR care să permită utilizatorului să personalizeze cu adevărat fotografiile pe care le face și să le împărtășească instantaneu prietenilor și familiei.

Samsung Galaxy J6 este disponibil în trei nuanțe elegante: negru, lavandă și auriu. Samsung Galaxy J6 va fi disponibil în România începând cu luna iulie. Deși nu a fost anunțat un preț oficial, comparând cu prețul de pe alte piețe, probabil va fi situat în jurul sumei de 800-900 de lei.