Target Global, un fond de investiții cu capital de risc (VC) cu sediul în Berlin, a anunțat lansarea unui nou fond pentru mobilitate și transport destinat companiilor din Europa și Israel. Compania a adunat deja 100 de milioane de dolari, dar va continua să strângă investiții, având ca obiectiv să depășească suma de 300 de milioane de dolari, scrie Venture Beat.

„Credem că acum este timpul să dublăm miza pe mobilitate și transport, scopul nostru fiind acela de a deveni partenerul preferat atât pentru startup-uri, cât și pentru actorii strategici din ecosistem”, a declarat Alex Frolov, partener general la Target Global.

Fondul este dedicat startup-urilor europene și israeliene care se concentrează pe inovație și tehnologie în domeniul transportului auto, privat și public, logistică și livrare, precum și servicii conexe.

Acesta nu este singurul fond din portofoliul companiei. Target Global mai are și alte fonduri care gestionează 600 de milioane de dolari în acțiuni. Aceasta a investit în startup-uri de mobilitate, printre care Auto1, Delivery Hero, and GoEuro.