Apoi s-au alăturat 30 de unicorni din Europa și Statele Unite. În luna septembrie 2017, Tencent a decis să contribuie cu bani, valoarea fondului urcând la 85 de milioane de dolari.

Recent, firstminute Capital, fond de investiții pan-european specializat pe zona de seed investments, a anunțat că a ajuns la 100 de milioane de dolari și a detaliat câteva dintre investițiile făcute în startup-uri early stage.

Entității i s-au alăturat doi investitori instituționali, Henkel – care a decis pentru prima dată să contribuie cu bani într-un fond european care oferă investiții de tip seed, și Lombard Odier, una dintre cele mai mari bănci private din Europa.

Fondatorii firstminute Capital au declarat că focusul lor este pe startup-uri europene, oferind finanțare și pentru companii din Statele Unite și Israel. Valoarea unei runde de finanțare va fi de aproximativ 1 milion de dolari, iar de acești bani vor beneficia startup-urile aflate în faza de seed.

Totodată, deși nu exclud orice domenii care au de-a face cu zona de tehnologie, reprezentanții fondului sunt mai atrași de startup-urile de robotică, AI, healthtech, blockchain, SaaS, securitate cibernetică sau gaming.

Până în acest moment, firstminute a derulat investiții în țări precum Marea Britanie, Germania, Portugalia, Israel, precum și în Statele Unite.