Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants și lui Dan Isai, fondatorul Salad Box vor investi o jumătate de milion de euro în extinderea rețelei de cafenele de specialitate Narcoffee Roasters în Capitală și la Cluj. Prima cafenea a lanțului a fost deschisă în luna ianuarie în centrul Clujului, o nouă locație fiind disponibilă acum în clădirea The Office, din Cluj Napoca.

Narcoffee Roasters cafenele bucuresti cluj

Cei doi antreprenori clujeni vor investi, într-o primă fază, 500.000 de euro pentru deschiderea unui număr de cel puțin șase cafenele în Cluj și București. Pe termen scurt, investiția va fi extinsă la nivel național, iar pe termen mediu planurile vizează exportul conceptului și pe plan internațional.

Narcoffee Roasters este un concept cu potențial de extindere foarte mare. Suntem deja în discuții cu posibili doritori de francize din SUA și Algeria, însă focusul nostru actual este piața internă”, afirmă Dan Isai.

Conceptul recent lansat este construit în jurul cafelei de specialitate selecționată și prăjită de Marius Nica, locul 10 în lume la cup tasting și campion național de latte art. Materia primă este adusă din țări precum Costa Rica, Etiopia, Guatemala sau Columbia.

Controlăm până și compoziția apei din cafeaua pe care o pregătim. Ducem la obsesie preocuparea pentru a pregăti cafeaua perfectă, iar asta atrage cei mai împătimiți barista din industrie

”Controlăm până și compoziția apei din cafeaua pe care o pregătim. Ducem la obsesie preocuparea pentru a pregăti cafeaua perfectă, iar asta atrage cei mai împătimiți barista din industrie”, explică Marius Nica, Coffee Manager Narcoffee Roasters.

De asemenea, reprezentanții Narcoffee Roasters menționează că în decursul acestui an se vor pune bazele primelor locații din București, unde există deja o echipă în formare.

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de către doi dintre cei mai importanți oameni de afaceri clujeni din domeniul HoReCa, Marcelus Suciu și Dan Isai, cu o investiție inițială de 500.000 euro, sumă necesară pentru extinderea rețelei în Cluj și București. Pe termen mediu, Narcoffee Roasters vizează francizarea conceptului și în SUA și Algeria.