NetRom Software birouri de outsourcing la Craiova și la Timișoara.

Fondatorii NetRom Software, echipa de management și IceLake Capital, fondul de investiții care cumpăra în 2019 un pachet majoritar din companie, vor continua să facă parte din acționariat alături de Investcorp, scrie wall-street.ro.

NetRom Software, filiala din România a companiei olandeze NetRom Software BV, este specializată în dezvoltarea de software cu aplicabilitate în domenii precum e-commerce, HR, asigurări, financiar, mobilitate sau sănătate.

Compania s-a născut la Craiova în 1999 și a angajat acolo peste 375 de specialiști, iar anul trecut s-a extins și în Timișoara, unde angajează 90 de persoane.

„Suntem încântați să facem echipă cu ITP (Investcorp Technology Partners), partenereriat care ne va permite să dezvoltăm la viteză maximă campusul NetRom și programele educaționale ale companiei”, declară Mircea Negrila, cofondator și CTO NetRom.

Investcorp este o companie cu investiții în companii precum Gucci, Tiffany și anul trecut a fost în pole position pentru achiziția clubului de fotbal AC Milan, dar tranzacția nu a fost finalizată.