Datorită camerei principale de 50 MP și a tehnologiei Quad Pixel, fotografiile redau fidel detaliile, chiar și în condiții de lumină slabă. Datorită acestei tehnologii, utilizatorii beneficiază de o sensibilitate la lumină de patru ori mai bună pentru imagini mai clare și în culori mai vibrante.

În plus, acest dispozitiv vine cu o cameră Macro Vision dedicată și cu un mod ultra larg de 125º, ce încadrează de patru ori mai mult decât unul standard.

Totodată, este ideal pentru fotografiile de tip portret, deoarece reușește să detecteze adâncimea și să estompeze automat fundalul. Indiferent dacă utilizatorii își doresc să surprindă un prim-plan extrem, să realizeze un portret cu aspect profesional sau o fotografie clară în lumină scăzută, moto g23 oferă o cameră pentru toate aceste nevoi.

Display-ul lui moto g23 redă întru totul frumusețea fotografiilor. Pe ecranul său HD+ de 6,5 inci, proiectat cu rame înguste, imaginile vor putea fi vizualizate în cele mai mici detalii. Acest dispozitiv vine și cu o rată de refresh de 90 Hz, astfel încât comutarea între aplicații, jocuri și derularea site-urilor web să fie cât se poate de fluidă. Pe lângă toate acestea, mulțumită tehnologiei Dolby Atmos, utilizatorii vor avea parte și de o experiență sonoră captivantă, chiar dacă se folosesc de căști sau de cele două difuzoare stereo ale telefonului.

Moto g23 vine cu încărcare TurboPower de 30W, oferind ore întregi de energie în doar câteva minute. Mulțumită autonomiei îndelungate, utilizatorii vor putea reda playlist-uri mai mult timp, discuta ore în șir cu prietenii în apeluri video și urmări episoade nenumărate ale serialului preferat. În plus, telefonul oferă performanța rapidă a procesorului MediaTek Helio G85.

Carcasa îmbunătățită a camerei ilustrează dezvoltarea camerei Motorola și angajamentul de a oferi experiențe uimitoare consumatorilor. În plus, senzorul de amprentă a fost poziționat pe partea laterală a device-ului, pentru accesibilitate mai facilă și un aspect minimalist.

software & securitate

Noul moto g23 rulează o versiune curată de Android 13, fără skin-uri greoaie de software sau aplicații duplicate. În prezent există mai multe moduri ca niciodată de personalizare prin Android 13.

Cu ajutorul lui My UX, utilizatorii pot personaliza aplicațiile după culoare, temă și limbă, iar playerul media se va potrivi oricăror gusturi muzicale. Cu My UX, dispozitivul poate fi controlat cu gesturi simple, iar setările de divertisment pot fi personalizate, creând un aspect unic.