De mai bine de 20 de ani, tequilarapido sprijină companii europene importante în procesul de transformare digitală prin translatarea eficientă a schimbărilor care au loc la nivelul audiențelor, implementărilor și tehnologiilor.

Astăzi, adopția monedelor digitale și a tehnologiei blockchain din spatele lor, are o creștere exponențială, care anunță o nouă etapă al cărei impact ar putea fi la fel de mare ca cel al internetului.

Modex este cea de-a patra investiție pe care am făcut-o din 2020 și până acum. Agenția noastră își continuă transformarea într-un ecosistem deschis, agil și inovator. Parteneriatul cu Modex scoate în evidență abilitățile noastre complementare și ne pune într-o poziție perfectă pentru a realiza împreună proiecte transformaționale bazate pe tehnologia blockchain. Modex are capacități tehnice avansate care se aliniază cu înțelegerea noastră aprofundată a provocărilor asociate cu implicarea activă și transparentă în comunitate.”, spune Toufik Lerari, CEO tequilarapido și membru al Consiliului de Administrație Modex.

Încă de la înființarea sa în 2017, Modex a explorat, construit și implementat soluții bazate pe tehnologia blockchain, transformând modul în care datele și activele digitale sunt stocate, partajate și gestionate. Soluția patentată Blockchain Database (BCDB) conectează sistemele tradiționale de management al datelor la un motor blockchain de înaltă performanță pentru a spori încrederea, securitatea și integritatea datelor în cadrul companiilor.

Modex și-a format un ecosistem puternic de parteneri, printre care Microsoft, Elastic sau UiPath și înregistrează o creștere constantă de la înființare până în prezent. O dovadă a succesului companiei este evoluția token-ului său, a cărui valoare este în prezent de zece ori mai mare decât cea din momentul lansării.

„Suntem onorați de faptul că tequilarapido a decis să ni se alăture pe drumul către un ecosistem tehnologic matur și inovator, construit pe platforma noastră blockchain de nivel enterprise. Experiența și abilitățile unice ale echipei tequilarapido vor contribui la afirmarea companiei noastre ca una dintre cele mai puternice voci ale erei Web3 și ne va susține în misiunea noastră de a aduce încredere cuantificabilă într-un mediu plin de incertitudini.”, afirmă Mihai Ivașcu, CEO și Co-fondator Modex.

„Consider că tehnologia blockchain va modela peisajul financiar, economic și societatea de mâine. Transparența, securitatea și descentralizarea pe care această tehnologie le impune rezonează în totalitate cu dorința comună de a ne revendica destinul digital și cu încrederea în interacțiunile noastre. Alături de Modex, interpretăm aceste tendințe, creionăm noi arii de utilizare și aducem valoare pentru clienții noștri și pentru publicul lor”, spune Toufik Lerari, CEO tequilarapido.

Fondată în 1989, agenția tequilarapido a reușit să-și creeze propriul model, unul independent și agil. Prin ascultarea publicului, știe cum să surprindă schimbările sociale și comportamentale majore pentru a veni cu soluții la provocările cu care se confruntă clienții săi. tequilarapido proiectează strategii și sisteme inovatoare care creează valoare, iar unicitatea agenției nu se oprește la ceea ce produce, ci se concretizează și prin abordare, prin dorința de a se transforma într-un ecosistem deschis, agil și inovator. tequilarapido colaborează cu clienți și mărci prestigioase precum Renault, Engie, Viatris, Sanofi, Hermès, Vinci Energies sau Pierre Fabre.