Aceasta este realizată în parteneriat cu Brico Depot și este, de altfel, și prima locație a brandului deschisă în incinta unui magazin de bricolaj.

Franciza 5 to go se află în Brico Depot Băneasa , iar cafeneaua va fi deschisă zilnic, conform programului de funcționare al magazinului, respectiv de luni până sâmbătă, între 8:00 – 21:00, și duminică, în intervalul 08:00 – 20:00.

Locația 5 to go din Brico Depot Băneasa este o franciză a doi tineri, Robert Daniel Soare și Veronica Mariana Soare, antreprenori care au decis să se alăture business-ului creat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, cofondatorii 5 to go.

Franciza 5 to go în Brico Depot

”Suntem doi tineri care au crezut că pot face mai mult, că pot găsi ceva de care să se agațe și să rămână în țara lor. Și am decis să ne „agățăm" de pasiunea noastră comună – cafeaua. După multe idei, am decis să ne începem propria afacere. Ne-am așezat la masă și ne-am întrebat: „Ce aduce un zâmbet oamenilor? De ce ai cel mai mult nevoie când îți începi ziua?". Și răspunsul a apărut clar când am zis „Nu pot să gândesc fără o cafea!". Și de aici am început să ne interesăm, să degustăm cafele, să căutăm acel mediu prietenos în care nu numai că te bucuri de o cafea bună, dar de unde pleci zâmbind. Acest lucru l-am găsit la 5 to go", au declarat Robert Daniel și Veronica Mariana Soare, francizații locației 5 to go din Brico Depot Băneasa.

”Sunt deja stabilite alte deschideri alături de Brico Depot și ne dorim ca în următorii 3 ani să acoperim întreaga lor rețea, de 34 de magazine, prin diverse concepte de business”, a precizat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Rețeaua 5 to go

Franciza 5 to go din Brico Depot Băneasa este a 19-a deschisă în 2019, din targetul de 50 stabilit pentru anul în curs. La finalul anului 2018, grupul 5 to go număra 100 de locații și a atins o cifră de afaceri de 5,5 milioane de euro.

5 to go a luat naștere în anul 2015, odată cu lansarea primei cafenele în apropiere de Piața Lahovari, în apropierea Teatrului Țăndărică. Patru ani mai târziu, 5 to go depășește 100 de locații deschise în 12 orașe din țară.