În urma lansării celor mai noi birouri - RE/MAX Pro, RE/MAX Dream Home și RE/MAX Orion, Clujul numără în prezent opt unități RE/MAX, Timișoara are două birouri, iar Constanța ajunge la trei francize ale brandului.

Ioana Sucală, alături de soțul său, Sorin Sucală, au pus bazele biroului RE/MAX Pro, din Cluj-Napoca. Ioana are experiență în antreprenoriat, inclusiv imobiliare, și resurse umane, iar Sorin s-a îndreptat spre antreprenoriat după o experiență de peste 15 ani în vânzări, 10 în management și cinci în imobiliare.

Primul obiectiv al celor doi B/O constă în livrarea unor servicii premium de customer experience, prin îmbinarea cu succes a reprezentării exclusive, colaborării și tehnologiei. În ceea ce privește dezvoltarea businessului, aceștia vizează o echipă de peste 20 de agenți în RE/MAX Pro, respectiv deschiderea de noi birouri în regiune.

Nicolae și Anda Șerban, care au lansat cea mai nouă unitate din Timișoara - RE/MAX Dream Home, au cochetat cu domeniul imobiliar în Suedia și Spania, unde au descoperit procesul de tranzacționare prin agenție. Convinși de beneficiile acestui tip de business, cei doi au decis să-și deschidă propriul birou de consultanță imobiliară, alegând franciza RE/MAX pentru a le facilita procesul tehnologic și cunoștințele specifice în domeniu.

Ionuț Drăgan, Broker/Owner RE/MAX Orion din Constanța, a activat timp de trei luni ca agent imobiliar într-un birou RE/MAX, anterior deciziei de a-și deschide propria unitate. Deși este la bază inginer ofițer maritim, acesta a ales să se dezvolte și să-și construiască un business în imobiliare, mizând pe colaborarea cu RE/MAX pentru beneficiile obținute în cadrul acestei rețele. Printre acestea, B/O RE/MAX Orion menționează brandul cunoscut, structura organizațională, precum și avantajele în ceea ce ține de know how, suport și proceduri.

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 600 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare.

Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în circa 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2.000 birouri și 26.000 de agenți, continuând să se extindă.