“IT-ul reprezintă în continuare domeniul către care țintesc foarte multe persoane; doar în cadrul IT School am lucrat cu peste 5000 de cursanți din 2014, iar procentual vorbind, numărul acestora s-a dublat de la an la an. Acest lucru ne aduce în anul 2021, an în care ecosistemul tehnic se menține ferm cu o cerere crescută de angajați, chiar și în contextul pandemiei. Varietatea oportunităților de creștere din IT, dimensiunea pieței și dinamismul domeniului vin la pachet cu provocări, în special pentru juniori. La IT School am creat o misiune din dorința de oferi cursanților noștri, pe lângă serviciile de training și oportunități de networking și carieră, în acest context a luat formă și juniors.ro., spune Cătălin Ciobanu - Founder & CEO IT School

Versiunea 1.0 a platformei juniors.ro întâmpină utilizatorul cu posibilitatea de a filtra cu ușurință joburile în baza categoriilor predefinite, dar și după cuvinte cheie care coincid pregătirii tehnice și preferințelor utilizatorului. Mai mult de atât, platforma de joburi poate fi utilizată gratuit, iar prin crearea unui cont, utilizatorul își poate stabili alerte în baza cuvintelor cheie preferate pentru a fi notificat atunci când sunt adăugate joburi noi.

Joburi în IT - oportunități de carieră pentru începători

În același timp și reprezentanți ai companiilor angajatoare se pot autentifica pe platformă, tot gratuit, pentru a publica anunțurile de angajare adresate începătorilor.

Toate oportunitățile de carieră sunt validate intern înainte de a fi publicate, pentru a menține relevanța conținutului afișat în acord cu obiectivul juniors.ro.

În primele 24 de ore de la lansare:

  • S-a creat câte un cont nou, în medie la fiecare 10 minute
  • Au fost adăugate 45 de oferte noi
  • 9 companii au creat cont de Angajator
  • Constant, în jur de 100 de utilizatori au fost activi pe site

Juniors.ro este un proiect pilot IT School, conceput și construit în cadrul companiei și scopul său este de a completa procesul de reconversie profesională al tuturor celor care se orientează către o carieră în domeniul IT. Platforma face parte dintr-o serie de proiecte IT School care îndeplinesc același obiectiv.

IT School este unul dintre cei mai apreciați furnizori de educație alternativă cu focus pe domeniul IT din România. Compania a luat ființă în anul 2014 și numără în prezent peste 5000 de absolvenți dintre care o parte lucrează acum la companii de renume din industrie.