Univrse ajută atât adulții cât si copiii pot avea parte de experiențe cât mai reale în cadrul unei lumi virtuale prin intermediul unor jocuri și aplicații ce vor uimi orice participant.

Compania cu sediul în București a fost fondată în urmă cu 2 ani de Mircea Matei și a organizat deja peste 500 de ‘petreceri’ virtuale pentru copii și alte sute de activări în cadrul a diverse evenimente personale sau de business, mondene sau private.

La începutul acestui an, fondatorul companiei a decis să își diversifice modelul de business oferind și francize altor pasionați de noile teholongii și de antreprenoriat.

Viitorul francizat trebuie în primul rând să viziteze una dintre locațiile Univrse și să experimenteze tehnologiile ce se află în cadrul spațiului. După acest pas, se va face un studiu de piață privind orașul în care se dorește noua locație, pentru a vedea fezabilitatea noii afaceri.

În momentul de față Univrse deține 2 filiale în București (Pipera și Vitan) și sunt active deja trei francize, în Craiova, Ploiești și Târgu Jiu.

Franciza Univrse - cum o obții?

“Le oferim francizaților manual de francizare în baza căruia vor avea acces la toate informațiile necesare dezvoltării și deschiderii afacerii, toate elementele de know-how privind atât partea de echipamente cât și software. Mai mult, oferim suport în găsirea locației potrivite și în amenajarea acesteia, asistență în amplasarea echipamentelor și monetizarea fiecărui metru pătrat din sediu, dar și training-ul personalului pentru partea de software și hardware” Mircea Matei, fondator Univrse.

Printre cele mai importante criterii pe care ar fi ideal să le îndeplinească viitorul francizat este de preferat ca acesta să aibe un minim de cunoștințe privind deschiderea și menținerea unei locații cu destinație publică, din punct de vedere administrativ. Trebuie să fie o persoană care își poate aloca suficient timp pentru implementarea și buna funcționare a locație și, desigur, să fie pasionata de noile tehnologii.

Costul francizei Univrse

Costul unei francize este de 3.500 euro, iar redevența lunară este de 5 - 10% din cifra de afaceri, în funcție de diverse criterii. La aceste taxe se adaugă investiția în aparatură, estimată ca fiind în medie aproximativ

15.000 de euro, dar această sumă poate să difere în functie de numărul de echipamente.

Cifra de afaceri medie în primul an, în funcție de sediu și oraș, este de 200 000 lei crescând în funcție de conceptele adoptate, piața de desfacere, segmentul de clienți, numărul și diversitate de evenimente externe (în afara locație) la care participă fiecare celulă de business Univrse în orașul său. Numărul mediu de angajați de care e nevoie e de două persoană.

În afară de evenimentele și orele de joc pe care fiecare sediu Univrse le poate închiria, există diverse tipul de evenimente la care aceștia pot participa cu echipamente și concepte inedite, evenimente precum workshop-uri și team building-uri de companie, ore interactive de studiu la școli, corner de entertainment la zile de naștere, nunți sau alte evenimente private.