Înființată în anul 1992, Farmacia Tei este specializată în vânzarea cu amănuntul a produselor farmaceutice, fiind un etalon în acest domeniu datorită modelului său de business orientat spre client. Politica de produs, consultanța oferită clienților, precum și extinderea în noi locații, au ajutat la poziționarea brandului Tei pe un nivel ce a permis dezvoltarea uneia din cele mai cunoscute farmacii din România.

Magazinul Bebe Tei a luat naștere în 2011 ca inovație a Farmaciei Tei și operează ca entitate separată din anul 2014. Misiunea pe care a urmat-o Bebe Tei încă de la deschidere a fost să aducă părinților un concept original de magazine care să răspundă nevoilor întregii familii, adaptând sortimentele și oferind o gamă variată de peste 60.000 de produse.

Pavăl Holding este vehiculul de investiții al familiei Pavăl, cel mai mare grup antreprenorial local, care deține Dedeman și multiple alte investiții de mare profil în România.

Părțile implicate își propun ca, în urma acestui parteneriat, Farmacia Tei și Bebe Tei să se adreseze în viitor unui număr de clienți exponențial mai mare, concentrându-se în continuare pe calitatea serviciilor oferite atât în locații fizice, cât și prin magazinele on-line.

Karina Pavăl, reprezentant Pavăl Holding a spus că „Suntem bucuroși să avem ocazia să ne unim forțele cu Roxana și Irina. Vom oferi sprijinul nostru deplin pentru consolidarea în continuare a poziției Farmaciei Tei și Bebe Tei în piață. Dorim să mulțumim KPMG și KPMG Legal – Toncescu și Asociații pentru sprijinul acordat și pentru coordonarea unui proces fără probleme până la semnare.”

Tranzacția este în curs de derulare, după semnare fiind necesară îndeplinirea unor condiții (inclusiv aprobarea Consiliului Concurenței) până la implementarea efectivă a tranzacției, echipele formate din experții KPMG Legal, KPMG Advisory și KPMG Tax acordând asistență juridică, financiară și fiscală atât în cadrul procesului de analiză juridică, financiară și fiscală, cat și consultanță juridică și financiară pe întreg parcursul procesului de redactare, negociere și semnare a documentelor tranzacției și, mai departe, până la implementarea efectivă a tranzacției.