Una din zece curse comandate prin FREE NOW se desfășoară deja prin opțiunea Confort, disponibilă pasagerilor din România de numai câteva zile, cererea de servicii de calitate fiind în creștere.

Flota Confort poate fi accesată direct în aplicația FREE NOW, după selectarea destinației de călătorie, opțiunea fiind afișată alături de Ride și Taxi, accesibile clienților din România din 2019, odată cu lansarea FREE NOW în România.

Noua flotă include mașini fabricate începând din 2017, dar și modele precum Ford Mondeo, Opel Insignia, Skoda Superb, Honda Civic sau Peugeot 508 fabricate începând din 2012 sau Volvo, BMW, Audi, Mercedes fabricate începând din 2009. O călătorie cu mașini din flota Confort costă 2 lei/km și 0,3 lei/minut.

„România este singura țară din grupul FREE NOW care oferă o flotă dedicată pentru călătorii mai confortabile. Acesta este încă un pas pe care îl facem pentru a oferi cât mai multe servicii pasagerilor și o calitate ridicată a opțiunilor de mobilitate, într-o singură aplicație. Aproximativ 30% dintre mașinile din platforma FREE NOW fac deja parte din flota Confort, iar 10% din cursele comandate se desfășoară în prezent prin această opțiune. Acum, pasagerii pot călători în condiții mult mai bune, iar șoferii care investesc în mașini mai noi pot obține venituri mai consistente, în condițiile în care cererea de servicii de calitate este în creștere”, a declarat Anca Gherle , Senior Public Affairs Manager în cadrul FREE NOW.

Lansarea flotei Confort în România face parte din strategia grupului FREE NOW de a extinde permanent opțiunile de mobilitate pe care le oferă pasagerilor din toate țările în care operează - Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria și Suedia. În acest an, grupul a încheiat o serie de noi parteneriate la nivel european, care permit pasagerilor să utilizeze biciclete, trotinete, scutere și servicii de carsharing.