În plus, doar în luna mai, prima factură emisă prin intermediul aplicației Fairo beneficiază de finanțare prin Instant Factoring cu 0% comision. Prin acest parteneriat, Fairo face un pas în plus pentru oferirea unor servicii integrate, cât mai prietenoase și cât mai aproape de nevoile freelancerilor. Cu facturile încasate în maximum o zi cu ajutorul Instant Factoring, aceștia se pot concentra pe ceea ce contează cu adevărat: construirea carierei lor.

Pentru freelanceri, tot ce înseamnă hârtii, calcule și organizare înseamnă o muncă în plus față de activitatea lor de bază. Dar, prin aplicația Fairo, aceștia pot emite cu ușurință facturi direct din smartphone, fiind siguri că nu ratează niciun câmp de completat.

În plus, pentru PFA-uri și PFI-uri, Fairo pune la dispoziție o funcționalitate prin care pot fi calculate impozitele firmei, pentru a avea la îndemână toate cifrele necesare pentru completarea Declarației Unice.

Cu Fairo, utilizatorii nu trebuie să-și verifice constant aplicațiile de banking pentru a vedea dacă facturile emise au fost plătite de către clienți sau nu. Prin emiterea de facturi direct din Fairo și conectarea contului bancar la aplicație, aceștia primesc notificări pe telefon imediat ce banii aferenți unei facturi intră în cont.

Prin parteneriatul încheiat de Fairo cu serviciul Instant Factoring, freelancerii au acum opțiunea de a încasa facturile în maxim 24 de ore de la emiterea lor. Acest lucru îi scutește să mai aștepte 30, 60, 90 sau mai multe zile până la primirea banilor. În plus, în luna mai, utilizatorii se pot bucura de finanțare cu comision 0% comision pentru prima factură emisă prin Fairo, folosind funcția Instant Factoring.

Aplicația Fairo este disponibilă atât în varianta gratuită, prin abonamentul GO, cât și în varianta premium, prin abonamentul RUN, care le oferă utilizatorilor opțiunea de a emite facturi pentru un număr nelimitat de clienți, precum și calcule avansate pentru impozite și contabilitate ușor de ținut chiar de pe telefon, pentru PFA-uri și PFI-uri. Iar pentru primele 2 luni, utilizatorii pot încerca abonamentul RUN gratuit, pentru a decide ulterior dacă vor să păstreze funcționalitățile premium.