Invitații acestei ediții a Future Banking Meetups sunt Nicoleta Pițur (IMM Expert, ING Bank România), Adina Crețu (Project Manager Startarium) și Daiana Stoicescu (Executive Coach și Coach Trainer).

Se vor dezbate rezultatele studiului realizat de ING despre apetența românilor pentru antreprenoriat. Puteți urmări înâlnirea aici.

Chiar dacă suntem într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic, tot mai mulți angajați vor să facă trecerea către propria afacere. De unde vine această dorință a românilor de a-și deschide o afacere și cât de pregătiți sunt cei care sunt la primele afaceri sunt doar câteva dintre temele principale ce vor fi abordate în cadrul întâlnirii.

În același timp, există numeroase discuții despre această fantezie a freelancing-ului, a antreprenoriatului, a libertății aduse de aceste activități comparativ cu munca la angajator. Și astfel apare întrebare de ce sunt atrași tot mai mulți angajați către o afacere pe cont propriu în acest climat economic complex?

O altă concluzie a studiului ING și Startarium arată că 53% din oameni spun că principalul motiv pentru care nu vor să devină antreprenori este lipsa finanțelor. Discuția se va axa și pe chestiuni legate de cât ar trebui să fie capitalul inițial sau care sunt oportunitățile oferite de ING pentru cei la prima afacere.

Invitații Future Banking Meetups vor atinge și alte teme, precum ar fi: educația antreprenorială, freelancing și când este potrivit să devii freelancer sau cât de ușor colaborează companiile cu aceștia.

Puteți urmări evenimentul, în direct, de la ora 11, pe pagina de Facebook aici!