Un device care poate să-ți încarce telefonul de trei ori mai rapid și conține și o baterie externă a avut un start fulminant pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Thino, un proiect creat de românii Tiberu Suto și Călin Suto care locuiesc la Munchen. Thino a strâns 14.000 de dolari pe Indiegogo, 68% din țelul inițial de 20.000 de dolari.

Poți accesa campania de pe Indiegogo la acest link. 

Thino e un adaptor care se conectează la laptop, iar apoi la telefon și identifică în mod inteligent cantitatea de curent pe care o poate livra telefonului, pentru a nu depinde de caracteristicile laptopului sau prizei. Practic, el se adaptează în funcție de telefon, pentru a-i oferi maximum de putere în timp record. Thino e disponibil pentru toate versiunile de cabluri - Lightning pentru Apple, microUSB sau USB Type C.

ehuu30wdnanwnbtirl4d

De asemenea, Thino conține și o baterie de urgență de 480 de miliamperi, pentru momentele când nu ai de unde să încarci dispozitivul. USB-ul care este în dotarea lui Thino este reversibil, așa că nu trebuie să te chinui să-l introduci în mufă. Dispozitivul poate funcționa normal, dar are un switch pentru a porni încărcarea turbo. Când nu vrei să-l pui în telefon, dispozitivul se poate agăța la chei. În plus, funcționează și pentru transferul de date.

Cei care vor să comande acum pe Indiegogo, dispozitivul costă 39 de dolari. În mod normal, accesoriul costă 49 de dolari, indiferent de versiunea de încărcare. Practic, poți să-ți înlocuiești încărcătoarele obișnuite. Dacă vrei, poți alege un family pack, adică patru dispozitive pentru 176 de dolari.

Creatorii Thino promit să trimită dispozitivele către susținători în august anul acesta.