Catalyst România, cel mai important fond local de private equity pentru creştere şi venture capital va investi un milion de euro în startup-ul românesc de tehnologie Marketizator, specializat în servicii de optimizare a ratei de conversie (CRO – conversion rate optimization). Investiția a fost făcută prin inițiativa JEREMIE.

Valentin Radu, CEO Marketizator
Valentin Radu, CEO Marketizator

Marketizator e o nouă investiție pe piața locală pentru Catalyst România, după vola.ro, elefant.ro, Vector Watch, AvocatNet.ro, SmartBill și alte IMM-uri din sectorul de tehnologie-media-telecom.

Serviciile Marketizator permit departamentelor de marketing să identifice și să valorifice factorii care determină creșterea ratei de conversie pe website. Platforma sa CRO facilitează înțelegerea vizitatorilor prin intermediul chestionarelor, colectarea de lead-uri prin interacțiune personalizată, precum și testarea de lay-out-uri de website fără a fi nevoie de suport IT.

Recunoscută pe piața globală de CRO și activă cu vânzări SaaS (software as a service) pe mai multe continente, Marketizator este una dintre cele mai dinamice afaceri din domeniu. Compania înregistrează creșteri anuale ale veniturilor de 400%, asigurând servicii pentru mai mult de 7.000 de utilizatori si pentru clienți precum Forbes, OLX, Orange, Provident, Samsung, Telekom și mulți alții.

Marketizator este un business care generează deja venituri la nivel internațional și un challenger recunoscut pe piața globală de CRO

Marius Ghenea

“Marketizator este un business care generează deja venituri la nivel internațional și un challenger recunoscut pe piața globală de CRO, grație platformei sale cu soluții disponibile sub un singur acoperiș. Vedem un potențial extraordinar de creștere a companiei și ne așteptăm ca în trei ani cifra de afaceri să crească de zece ori, valorificând, cu sprijinul investiției Catalyst, oportunitățile deja identificate în numeroase piețe precum Brazilia, Japonia, SUA, Rusia și altele”, a declarat Marius Ghenea, Investment Director 3TS Catalyst România.

Finanțarea pe care ne-o acordă Catalyst România confirmă performanța și potențialul Marketizator și susține planurile de dezvoltare a unor noi soluții, precum și de extindere a prezenței globale

Valentin Radu, CEO Marketizator

“Soluțiile pe care le integrăm platformei CRO asigură companiilor un instrument cuprinzător pentru creșterea eficienței de vânzări a website-urilor proprii. Finanțarea pe care ne-o acordă Catalyst România confirmă performanța și potențialul Marketizator și susține planurile de dezvoltare a unor noi soluții, precum și de extindere a prezenței globale”, a completat Valentin Radu, CEO Marketizator.

Fondul susține IMM-urile autohtone care activează în special în domeniile TMT cu investiţii cuprinse între 200.000 de euro şi 2 milioane de euro.