Indiferent de locul în care veți alege să vă petreceți Crăciunul și Revelionul, noi vă recomandăm câteva gadgeturi care vă vor transforma vacanța într-una de neuitat.

Fotografii memorabile

Camera foto Sony RX100 V (cel mai nou vârf de gamă al popularei serii de camere foto compacte Cyber-shot RX100) dispune de cel mai rapid sistem de focalizare automată din lume, de cel mai mare număr de puncte AF și de cel mai rapid sistem de fotografiere continuă pentru o cameră compactă.

Camera este echipată cu un sistem rapid de focalizare automată hibridă, care poate focaliza automat în doar 0,05 secunde. Poate fotografia continuu la viteze de până la 24 de cadre pe secundă la rezoluție de 20.1 megapixeli. RX100 V are un design de buzunar și o carcasă rezistentă la apă (poate fi utilizată până la o adâncime de 40 de metri).

Energie pentru întreaga zi

Dacă sunteți adepții fotografiilor făcute cu smartphone-ul și vreți să evitați momentele total neplăcute în care bateria telefonului ar putea rămâne fără putere, vă recomandăm power bank-ul de mare capacitate 15.600mAh din seria TP-Link Ally. Bateria externă are o capacitate enormă care oferă mai multă putere, încărcând de mai multe ori toate dispozitivele pe care le folosești.

Astfel, TL-PB15600 asigură 8,2 încărcări pentru iPhone SE, 7,7 încărcări pentru iPhone 6s, 4,4 încărcări pentru Samsung Galaxy S7 și 2,6 încărcări pentru tabletele iPad mini 4. Cu tehnologia Smart Charging, ambele porturi de ieșire ale TL-PB15600 pot ajusta în mod inteligent puterea de încărcare, în funcție de dispozitivele conectate. Totodată, TL-PB15600 poate încărca cu 65% mai rapid și economisește până la 40% din timpul de încărcare (încărcarea completa a unui iPhone 6S durează 150 de minute).

Hands-free pe pârtie

Ce-ar fi iarna fără cel puțin o tură pe pârtie? Fie că vreți să le răspundeți prietenilor pe care i-ați lăsat în urmă sau doar să ascultați muzica preferată, căștile Sony MDR-XB50BS sunt un gdget must have. Căștile se fixează pe cap cu ajutorul unor cârlige pentru ureche și a unui sistem de ajustare a cablurilor, care le oferă utilizatorilor libertate de mișcare. Căștile wireless au dopuri pentru urechi de dimensiuni diferite și includ o husă de transport. Vă mai spunem că sunt rezistente la stropire, pe timp de ploaie sau împotriva transpirației. Tehnologia EXTRA BASS îmbunătățește calitatea sunetului și le permite utilizatorilor să asculte neîntrerupt până la 8 ore și jumătate de muzică.

Acționând cele două butoane ale acestor căști wireless, utilizatorii pot răspunde ușor la un apel telefonic, schimba o melodie sau opri muzica. Căștile se potrivesc foarte bine în ureche, asigurându-le utilizatorilor un plus de flexibilitate.

Stocare maximă

Nu știu cum sunteți voi, însă eu as fi gata să fac mii de fotografii în vacanțe: de la cele mai mici detalii, la paisaje pe care vreau să le revăd la nesfârșit.

Și pentru că vreau să le țin metru aproape, am nevoie de un hard extern. Așa că vă recomand și vouă modelul HD710 de la ADATA, cu variante de 1TB sau 2 TB spațiu de stocare, USB 3.0 pentru transfer rapid și o carcasă protectoare, rezistentă la apă, praf și șocuri (hard disk-ul s-a dovedit impermeabil după ce a fost scufundat în apă pentru 30 de minute și a trecut testul militar MIL-STD-810G 516.6 de rezistență la șocuri).

Conectat permanent

Routerul TL-WR810N, cu o putere de 300Mbps, are un design portabil, ideal pentru călătorii sau utilizare acasă. Are un adaptor electric încorporat (nu necesită alt adaptor) – ceea ce îl face ideal pentru călătorii -, susține Router Wireless (crează instant o rețea privată wireless și conectează mai multe dispozitive prin Wi-Fi și poate fi folosit în cele mai multe hoteluri), Range Extender (extinde Wi-fi deja existent pentru a îmbunătății semnalul și a maximiza acoperirea), modurile Client și Acces Point (crează o rețea wireless pentru dispozitive care folosesc Wi-Fi), are un singur comutator pentru schimbarea mai multor moduri și un port USB versatil pentru partajarea de date și încărcare.

De asemenea, portul USB multifuncțional poate fi folosit atât pentru partajarea fișierelor, cât și pentru încărcarea diferitelor dispozitive mobile.