Chiar dacă vremea urâtă îți strică ploile, avem câteva gadgeturi care te vor ține ocupat în casă, fără să te plictisești.

Gamepad Bluetooth cu suport reglabil

Gamepad-ul PG-9068 se evidențiază prin conexiunea bluetooth și are un stand pentru poziționarea oricărui smartphone sau tabletă cu o diagonală între 3.2-6 inch. Este compatibil cu sistemele de operare: Android, Windows XP, Windows 7/8/10. Timpul de joc continuu ajunge până la 10 ore. Gamepad-ul are design ergonomic pentru joc confortabil și plăcut, flexibilitate maximă, precizie și confort, ușor de controlat. Acest gadget pentru zilele ploioase poate fi cumpărat de aici.

Gadget pentru weekend - proiector Deluxe 2.0

Dacă nu obișnuiești să te uiți la TV și nu ai un dispozitiv cu dimensiuni generoase, dar vrei să faci un maraton de filme pentru weekend-urile ploioase, îți recomandăm acest proiector Smartphone Deluxe. Îți va transforma casa în cinematograf, ca să te bucuri de experiența filmelor pe marele ecran, prin wi-fi, cu ajutorul proiectorului. Dispozitivul este portabil și poate fi luat chiar și în călătorii. Proiectorul Smartphone Deluxe poate fi comandat de aici.

Gadget pentru citit - Kindle

Pentru cei care sunt, mai degrabă, niște devoratori de cărți decât de filme, și caută gadgeturi pentru citit în weekend-urile ploioase, ca să uite de vremea urâtă, recomandăm un eBook, Kindle-ul fiind cel mai avansat din categoria sa. Pagina are aceeași strălucire ca orice alt obiect din cameră, astfel că nu va fi nevoie de nici o adaptare. Este dotat cu Wi-Fi, ceea ce îți permite să descarci cărți în mai puțin de 60 secunde. Acest gadget mic cântărește numai 205 de grame, fiind comod de luat oriunde. Poate fi achiziționat de aici.

Gadget pentru weekend - boxă portabilă Sony

Este o boxă portabilă mică, dar care asigură un sunet impresionant, ca să acopere zgomotul ploii, sau o puteți lua cu voi atunci când fugiți de vremea rea. Radiatorul pasiv contribuie împreună cu difuzorul mono la extinderea tonurilor celor mai de jos, dându-i basului un impuls în ciuda dimensiunii compacte. Indiferent dacă ascultați muzica în interior sau afară, relaxați-vă deoarece boxa wireless are o rezistență la apă. Autonomia bateriei ajunge până la 16 ore. Boxa poate fi cumpărată de aici.

Telefon Samsung Galaxy S8

Galaxy S8 are un display Infinity din sticlă, care acoperă ecranul de la un capăt la altul și continuă dincolo de marginile telefonului. Camera din spate are 12 MP, air cea frontală e de 8 MP. Telefonul este dotat cu autentificare biometrică, cu recunoaștere facială. Îl poți folosi chiar și în condiții de ploaie și praf datorită standardului IP68. Gadget-ul este acum redus cu 45% și se găsește aici.