Galaxy Watch oferă o durată lungă de viață a bateriei, conectivitate LTE, capabilități de wellness și un design atemporal și personalizat.

De asemenea, îi ajută pe utilizatori să realizeze mai multe, prin noi capacități de monitorizare a stresului și somnului. În plus, oferă o gamă mai mare de opțiuni de stil, inclusiv trei noi fețe de ceas: Silver, Midnight Black și Rose Gold și noi culori personalizabile pentru cureaua ceasului.

Durata de viață îmbunătățită a bateriei Galaxy Watch, de până la 80 de ore, elimină necesitatea încărcării zilnice. În plus, nu mai trebuie să fii conectat mereu la smartphone datorită conectivității LTE a Galaxy Watch – disponibil la peste 30 de operatori și în peste 15 țări

Proiectat având la bază noțiunea de wellness, Galaxy Watch include un tracker de gestionare a stresului, care detectează automat nivelurile ridicate de stres și oferă exerciții de respirație pentru a ajuta utilizatorii să se echilibreze și să se concentreze. În plus, un nou tracker de monitorizare a somnului urmărește toate nivelurile de somn, inclusiv ciclurile REM, pentru a ajuta utilizatorii să-și ajusteze programul de somn și să obțină odihna de care au nevoie.

Noul Samsung Galaxy Watch adaugă 21 de exerciții noi care se pot efectua în interior, urmărind un total de 39 de antrenamente care permit utilizatorilor să-și personalizeze și să-și schimbe rutina. Deoarece nutriția echilibrată este la fel de importantă ca și exercițiile fizice, Galaxy Watch a ușurat urmărirea intuitivă a caloriilor și a alertelor personalizate. În plus, utilizatorii pot să-și controleze mesele folosind Bixby Vision pe dispozitivul lor Galaxy. Prin fotografierea fiecărei mese și înregistrarea instantanee a informațiilor nutriționale în Samsung Health și pe Galaxy Watch, puteți gestiona mai bine aportul de calorii.

Galaxy Watch oferă o varietate de dimensiuni și stiluri - o versiune Silver de 46mm sau o versiune de 42mm Black sau Rose Gold. În plus, durabilitatea lui Galaxy Watch, certificată la nivel militar cu Corning Gorilla Glass DX+, precum și rezistența la apă, cu un rating de de 5 ATM, permit o utilizare pe termen lung, indiferent de mediul înconjurător.

Galaxy Watch va fi disponibil începând cu data de 24 august 2018 în SUA, la operatorii selecționați și în magazinele oficiale, începând cu data de 31 august 2018 în Coreea și începând cu 14 septembrie 2018 în alte piețe.

Samsung a anunțat și Galaxy Note 9, flagship-ul companiei pentru această toamnă.