Create în urma colaborării cu integratori de sistem de top și cu gameri profesioniști, sistemele de gaming GeForce GTX Battlebox de la NVIDIA pun la dispoziția utilizatorilor toate componentele necesare pentru ca aceștia să beneficieze de o experiență de gaming intensă: cele mai bune plăci grafice, procesoare, memorii și display-uri, proiectate să funcționeze fiabil, oferind o experiență pe PC mult îmbunătățită și simplificată.

NVIDIA lansează două sisteme GeForce GTX Battlebox, dedicate atât jucătorilor experimentați MOBA, care doresc să-și îmbunătățească rata de click-uri pe minut, cât și începătorilor:

GeForce GTX Battlebox Ultimate – Battlebox Ultimate combină puterea plăcii grafice GeForce GTX cu cele mai performante sisteme hardware, pentru a oferi gamerilor de jocuri first-person, dar și profesioniștilor eSports o experiență cât mai bună. Battlebox Ultimate este soluția ideală pentru cei care caută platforme VR Ready sau care doresc să experimenteze jocurile la calitate 4K.

GeForce GTX Battlebox Essential – Battlebox Essential este echipamentul recomandat pentru jocuri extrem de populare precum Overwatch și League Of Legends. Placa grafică GeForce GTX oferă o rezoluție de 1080P la 60 de cadre pe secundă.

Specificațiile integrale sunt disponibile în tabelul de mai jos. PC Garage este partener oficial al GeForce GTX Battlebox. Battlebox Ultimate costă 9.549 de lei și este disponibil aici, iar Battlebox Essential costă 4.799 de lei și poate fi cumpărat de aici.

GeForce GTX Battle Box Ultimate GeForce GTX Battle Box Essential
GPU GeForce GTX 1080 Ti GeForce GTX 1060 6GB
CPU

Intel Core i7 sau AMD Ryzen 7

Intel Core i5 sau AMD Ryzen 5
Memorie

16GB+ DDR4 RAM

8GB+ RAM
Stocare SSD SSD