Echipele din România pot aplica până pe data de 31 iulie la GIST Business Incubation, un program de incubare pentru startup-urile ce inovează în zona tehnologiei și științei, inițiativă care se desfășoară în Statele Unite.

În acest program sunt admise cel mult 50 de startup-uri din mai multe țări, incubatorul american fiind disponibil și startup-urilor din România.

Scopul acestui program de incubare este de a ajuta echipele să primească expunere pe piața americană, oferindu-le și resurse pentru dezvoltare. Startup-urile admise vor participa în incubatoare organizate în orașe precum Detroit, Kansas City, Phoenix și Washington DC.

Pe durata desfășurării programului GIST Business Incubation echipele vor lucra la rafinarea ideilor de business, vor realiza planuri de afaceri și vor primi ajutor în identificarea piețelor potrivite pentru produsele lor.

Dacă ești interesat de participarea în cadrul incubatorului poți aplica până la data de 31 iulie accesând acest link. Oficialii programului vor anunța echipele selectate la mijlocul lunii august.

În cadrul aplicației, startup-urile trebuie să atașeze, printre altele, o scurtă descriere a business-ului, logo-ul, și să povestească despre planurile de dezvoltare pentru următorii 2-3 ani. Mai multe detalii despre criteriile de înscriere aflați de aici.