Aceasta reprezintă prima investiție realizată de Bravva Angels, un grup de femei investitor din România, axat pe susținerea comunității locale de female founders.

În vara lui 2020, Daniela Padurariu și Raluca Enache, două studente la The Entrepreneurship Academy, anunțau lansarea Glow2Go, o platformă de servicii de înfrumusețare la domiciliu.

Glow2Go este prima platformă de servicii de înfrumusețare la domiciliu din țară. Prin intermediul acesteia, clienții se pot programa oricând la servicii de manichiură, pedichiură, masaj sau make-up la ei acasă.

”Știu cât de anevoios poate fi procesul de a te programa la salon. Nu de puține ori, mi s-a intâmplat să sun la salon și să nu aibă locuri disponibile când îmi doream eu sau să petrec mult timp pe drum către locația respectivă. Este un efort în plus pentru mine, așa că ideea Glow2Go a venit dintr-o nevoie pe care și eu am simțit-o. Misiunea noastră este de a ușura viețile femeilor moderne, ajutându-le să strălucească oricând și oriunde”, spunea la momentul lansării Daniela Padurariu, una dintre fondatoarele Glow2Go.

În prezent, platforma deservește zona București-Ilfov și reunește peste 30 de experți care se deplasează la domiciliul clientelor cu toate instrumentele și materialele necesare. Procesul de programare pe platformă este facil și intuitiv.

Platforma include servicii de coafor, cosmetică, machiaj, manichiură, pedichiură, masaj și frizerie.

“Povestea Glow2Go a început încă din primul nostru an de facultate, la The Entrepreneurship Academy, când am identificat o lipsă pe piața din București: absența unor servicii satisfăcătoare din punct de vedere calitativ, care să se plieze pe timpul disponibil al clientului. Înainte să demarăm proiectul, am validat ideea cu peste 500 de femei pe care le-am intervievat și am descoperit că există o nevoie reală ca salonul să vină acasă în loc să se deplaseze ele la salon. Pandemia ne-a ajutat să lansăm chiar mai repede acest serviciu, dar creșterea importantă o planificăm în următorii ani, pe fondul dorinței în creștere a clienților nostri să rezolve eficient și confortabil problemele din zona de frumusețe și wellness. Misiunea noastră este să schimbăm și să ușurăm modul în care oamenii au parte de servicii de înfrumusețare și relaxare, aducându-le în confortul casei experți pasionați, certificați și verificați. În același timp, ne propunem să oferim experților din domeniu un flux constant de clienți și șansa de a lucra într-un mod organizat, după bunul plac”, spune Raluca Enache (23 de ani), co-fondatoare Glow2Go.

Glow2Go a dovedit existența unei nevoi și găsirea unei soluții pe piața din România iar fondatoarele s-au pregătit pentru urmatoarea etapă, aceea de a strânge capital pentru a putea scala mai rapid.

“Vom folosi fondurile pentru a construi o echipă ambițioasă și muncitoare, pentru a crește numărul de servicii și experți parteneri, precum și pentru dezvoltarea platformei tehnologice pentru ca experiența online și offline sa fie ușoară și extrem de placută. Vrem să dezvoltăm opțiuni de abonamente și pachete de servicii cât mai personalizate pentru fiecare client și totodată să îmbunătățim experiența pentru fiecare utilizator în parte. Pe lângă capitalul pentru dezvoltare, am câștigat în compania noastră parteneri valoroși, a căror experiență și know-how ne vor fi de mare ajutor în călătoria noastră antreprenorială”, adaugă Daniela Pădurariu (23 de ani), co-fondatoare Glow2Go.

Clienții preferă procese de achiziție 100% online, de la primul contact, la plată și confirmare, plus comunicare permanentă digitală pentru feedback și îmbunătățirea serviciilor.

“Intrăm în era serviciilor livrate la domiciliu, personalizate și rapide, iar Glow2Go are șanse mari să dezvolte un serviciu ce va deveni parte din rutina clienților, oferind diversitate, pe nișa serviciilor de frumusețe și îngrijire”, a completat Raluca Enache.

Obiectivul principal al business-ului pentru anul 2022 este să atragă în echipă peste 100 de freelanceri certificați. De asemenea, la finalul anului, compania își propune să ajungă la un număr de peste 5000 de comenzi plasate pe site, pregatind extinderea în mai multe orașe din România.

”Viziunea noastră este crearea, în următorii ani, a celei mai mari comunități de experți mobili din lume care să ofere servicii excepționale oriunde și oricând si credem cu tarie ca suntem pe drumul cel bun spre îndeplinirea acestui obiectiv”, a adaugat Daniela.

Finanțare de la Bravva Angels, comunitatea de angel investors care ajută antreprenoarele din România

Această investiție este prima a Bravva Angels. Investitorii din comunitatea Bravva investesc tichete între 5.000 EUR și 50.000 EUR în startup-uri fondate de femei sau de echipe mixte ce activează în diverse sectoare de activitate.

Un interes deosebit este acordat soluțiilor digitale la probleme din sănătate, educație, energie verde, mobilitate, productivitate, management financiar sau parenting. Accesul în comunitate se realizează printr-un abonament anual ce oferă acces la evenimente și oportunități de educație și investiție.

În echipa de membri fondatori ai comunității se găsesc nume cu reputație în business și cu impact în societate – Raluca Fiser, Sonia Năstase, Carmen Sebe, Nevenca Doca, Nina Bratfalean, Simona Lăpușan, Carmen Ivan si Ana Maria Andronic, interesate să investească capital, timp și resurse, alături de startup-uri fondate de femei inovatoare și creative.

”Bravva Angels este o rețea de membri cu experiență ce doresc să devină business angels și să susțină cu prioritate start-upuri fondate de femei sau de echipe mixte, prin investiții financiare, mentoring și educație. Bravva Community este locul de întâlnire și învățare continuă, cu scopul de a vedea cat mai multe femei antreprenoare la masa investițiilor, cu idei ce rezolvă probleme reale pentru o viață mai bună. Femeile excelează atunci când fac afaceri într-un mediu imprevizibil, prin perseverență și dorință permanentă de învățare și adaptare. Le preocupă viitorul, sustenabilitatea și autenticitatea soluțiilor create. Echipa Glow2Go este un astfel de exemplu și sunt foarte bucuroasă ca ele deschid drumul finanțărilor realizate de comunitatea noastră”, a declarat Ilinca Păun, fondatoarea Bravva Angels.