Milluu strânge o rundă Late Seed de până la 1 milion de euro și este susținută de CoFounder Zone din Polonia, de un grup de fonduri de capital de risc românești (cum ar fi EGV, Roca X, Growceanu, Simple Capital, Netopia Ventures) și business angels. Startup-ul va folosi fondurile pentru a continua expansiunea în noi orașe din România și Polonia și pentru a dezvolta produsul.

Milluu este o platformă digitală end-to-end concepută pentru a simplifica experiența de închiriere a unei proprietăți, având în vedere fiecare etapă a procesului. Soluția este folosită de proprietari, aceștia bazându-se pe Milluu pe tot parcursul procesului de închiriere și de chiriași care pot găsi rapid un apartament potrivit. Odată ce se ajunge la un acord, ambele părți pot comunica, urmări facturile la utilități și plățile prin intermediul platformei Milluu.

Fondat în 2019, Milluu a dezvoltat o platformă online care digitalizează întregul proces de închiriere a locuințelor private. Pe lângă conectarea proprietarilor și a chiriașilor, startup-ul proptech oferă servicii suplimentare, cum ar fi gestionarea vizionărilor, gestionarea digitală a facturilor de utilități și a plăților și altele care fac din închirierea unei locuințe un proces fără probleme.

Poți investi în Milluu pe platforma Seedblink aici.

Startup-ul proptech oferă abonamente lunare: proprietarii au un comision de instalare de 20% din prima chirie și un comision lunar de până la 10%; chiriașii au un comision lunar de 6% din chiria lunară.

Milluu este un startup fondat de Florin Stoian, cu background în Star Taxi, Mondo Taxi, și Yellow.Manu și Ionuț Gheorghe (CTO), director de vânzări și marketing cu profil internațional solid.

Se anticipează că piața proptech va avea o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de 16,8% în perioada 2022-2032. Se preconizează că va crește de la $18,2 miliarde în 2022 la $86,5 miliarde în 2032. Recent, companii notabile, cum ar fi Spotahome a obținut €25M (Oct, 2021), Home €11M Seria A (Jan, 2020) și Zumper a strâns $60M (Mar, 2020).

Investiția de pe Seedblink este sub forma unui împrumut convertibil, iar pe platformă vor fi disponibili 200.000 de euro și suplimentar 100.000 de euro la suprasubscriere. Evaluarea pre-money este de 6,5 milioane de euro.