Este vorba despre Google for Startups London Immersion, un program care se derulează pe o perioadă de 12 săptămâni. În acest timp, fondatorii și statup-urile din Europa Centrală și de Est vor avea acces la cele mai bune soluții oferite de Google și de întreg ecosistemul londonez de startups.

Scopul Google for Startups London Immersion este de a conecta startup-urile early stage din afara Londrei, care au un potențial de dezvoltare, cu ecosistemul de acolo și să le pună de la dispoziție ajutor dedicat și personalizat pentru ca ei să-și ducă produsele sau serviciile la următorul nivel de dezvoltare.

”Căutăm companii care care au nevoie de finanțare și care au în plan extinderea la nivel internațional a produselor lor”, spun inițiatorii programului.

Google for Startups va acoperi costurile de deplasare și cazare și va oferi și servicii de consultanță în valoare de circa 125.000 de lire.

Structura programului este următoarea:

  • Remote Mentoring – 8 săptămâni de sesiuni dedicate, 1 la 1, cu mentori și experți Google.
  • Intense in person education – în esență, o săptămână în cadrul academiei alături de mentori Google, workshop-uri de business și oportunități de networking (un bootcamp de 5 zile în campusul din Londra al Google for Startups).
  • London Investor Day – 2 zile de pitching în Londra în fața unor investitori internaționali