Totodată, pe aceleași site-uri au apărut noi detalii privind noua generație de smartphone-uri creată sub umbrela Google și o serie de alte fotografii. De data aceasta cu varianta Pixel 3 XL.

Astfel, geeky-gadgets.com scrie că Pixel 3 XL va avea un display de 6,7 inci, cu o rezoluție QHD+ de 2960 x 1440 pixeli. De trei ani încoace Google a lansat seria Pixel, care aduce cel mai nou Android și caracteristici tehnice impresionante, mai ales în domeniul camerei foto. Astfel, Pixel 3 XL va avea un sistem de două camere frontale, pe spate fiind una singură. De asemenea, Pixel 3 XL va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 845, însă nu se știe încă și cât RAM va avea telefonul sau care va fi puterea de stocare.

La fel ca și la generația anterioară, sau, cel puțin până în octombrie, actuală, pe spatele telefonului va fi amplasat un senzor de amprentă.

Așa cum scriam și anterior, cele două noi telefoane vor beneficia de încărcare wireless, readusă de Google pe terminalele sale după ce ultima dată a fost disponibilă pe Nexus 6, lansat în 2014. Google Pixel 3 va avea în continuare un breton pe ecran, la fel ca la iPhone.

Până apare Pixel 3, poți urmări review-ul start-up.ro pentru Google Pixel 2 XL.