Cel mai nou titlu al seriei create de studioul Polyphony Digital Inc. vine cu o grafică extraordinară, posibilă datorită puterii de procesare superioare oferite de sistemele PS4 și PS4 Pro.

Pentru prima dată, în GT Sport jucătorii își pot crea o carieră online, pot concura cu adversari reali și astfel vor fi la numai un pas de a ajunge campioni în competițiile certificate Federation Internationale de l’Automobile (FIA).

Gran Turismo Sport îmbină cu ușurință arta și tehnologia, aducând adevăratul simulator auto la cel mai înalt nivel de fidelitate, cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație precum 4K și HDR, totul la 60 de cadre pe secundă.

Cu o grafică fotorealistă, integrare nativă cu PlayStation VR și cu un sistem de matchmaking avansat, Gran Turismo Sport oferă jucătorilor cea mai reală experiență de joc.

Anul acesta, gamerii vor putea alerga de pe străzile din Tokyo, pe iconicul circuit Nurburgring și până pe cele mai grele trasee de raliu. Gran Turismo Sport pune la dispoziția jucătorilor 17 circuite, cu peste 40 de variante de piste, dar și peste 150 de mașini recreate cu fidelitate, de la autoturisme de zi cu zi, la bolizi cu sute de cai putere și până la automobile concept.

Specificații cheie:

  • Sport Mode – modul avansat de căutare a oponenților în funcție de propriul nivel de experiență, așa cum a fost propus de FIA
  • Arcade Mode – curse contra jucătorilor virtuali, cu posibilitatea setării propriilor reguli, inclusiv un lobby pentru inițierea de sesiuni de gaming cu prietenii
  • Livery Editor – personalizarea exteriorului mașinii cu o selecție infinită de elemente
  • Scapes – fotografierea virtuală a oricărei mașini din GT Sport în peste 100 de destinații exotice de pe glob, cu un control absolut asupra setărilor precum iluminarea dinamică, diafragma și distanța focală
  • Suport pentru PS VR – Gran Turismo Sport integrează un nou mod, VR Tour, care le permite jucătorilor să vizualizeze interiorul mașinii la un unghi de 360 de grade și să concureze împotriva AI-ului, alegând din peste 140 de modele de autoturisme, pe toate circuitele jocului.