”Organizațiile de pretutindeni încep să ajungă la concluzia că un produs scalabil de tip ERP în cloud este esențial pentru succesul pe termen lung al unei afaceri în plină dezvoltare. Mai ales în țări precum România, unde o mare parte dintre companii sunt de dimensiuni medii și, prin urmare, au un ritm rapid de creștere, o ofertă precum GROW with SAP oferă soluțiile, serviciile și instrumentele potrivite pentru clienți și include o abordare de implementare previzibilă, rentabilă și rapidă de care aceștia au nevoie”, arată Diana David, Managing Director SAP România.

În ultimii 50 de ani, SAP a lucrat îndeaproape cu clienți din toate industriile și a folosit această expertiză pentru a calibra și defini cele mai bune procese și sarcini specifice fiecărei industrii. GROW with SAP oferă deja preconfigurate toate aceste bune practici, astfel încât întreprinderile mijlocii pot să le integreze imediat în cadrul propriilor linii de business. Datorită integrării cu inteligența artificială și capacităților de automatizare, clienții pot beneficia de rezultate rapide. Soluția GROW with SAP vine împreună cu SAP S/4HANA Cloud, public edition, dar și cu servicii de adoptare accelerată, oferind totodată acces la o comunitate globală de experți și resurse gratuite de învățare. Astfel, clienții pot integra în compania lor noua soluție în doar patru săptămâni.

”Oferta ERP din partea SAP a oferit, de-a lungul timpului, transparență completă în afacerile companiilor de mare anvergură la nivel global. Cu ajutorul GROW with SAP, aducem aceste beneficii și companiilor de dimensiuni medii, pentru a le susține în parcursul de creștere a business-ului”, afirmă Christian Klein, CEO și membru în Board-ul Executiv al SAP SE. ”GROW with SAP oferă agilitatea și inovația de care întreprinderile mijlocii au nevoie nu doar în prezent, ci și în viitor, pentru a-și asigura succesul.”

GROW with SAP include și SAP Business Technology Platform, astfel că clienții au posibilitatea să-și definească propriile procese cu ajutorul SAP Build, bazându-se pe o soluție nativă în cloud. Cu ajutorul SAP Build, responsabilii din companii pot să creeze aplicații enterprise, dar pot și să automatizeze procese sau să creeze site-uri fără să scrie cod. Astfel, soluția SAP devine extrem de utilă pentru cei care au nevoie să creeze soluțiile pe care le caută.

”Atunci când dezvoltăm un nou produs bazat pe soluția cloud SAP S/4HANA, public edition, printr-o singură apăsare de buton, toți clienții văd aceleași prețuri, denumiri localizate, datele de produs, vânzările generate pe parcursul zilei și estimările de vânzare pentru săptămâna următoare. Soluția cloud SAP S/4HANA, public edition, ne ajută să avem o imagine clară a stocurilor și a timpilor de livrare, oferind un business mai eficient pentru RIHO și o experiență mai facilă pentru clienții noștri din întreaga lume”, afirmă Guy Claesen, CEO al RIHO.

Cercetările IDC arată că multe companii medii ajung în situația în care cresc foarte rapid, având nevoie de tehnologie pentru a-și dezvolta afacerile, deoarece se confruntă cu aceleași probleme legate de complexitatea globală, pe care le întâmpină și marii giganți industriali.

”Cu ajutorul GROW with SAP, cei de la SAP au înțeles că trebuie să răspundă mai bine cerințelor tehnologice și de business ale companiilor medii ce caută o soluție ERP bazată pe cloud”, arată Mickey North Rizza, vicepreședinte IDC. ”Soluția oferă clienților din piață o oportunitate excelentă de a folosi toate resursele și cunoștințele dobândite de către SAP de-a lungul timpului în ceea ce privește spațiul ERP din cloud.”

Ecosistemul global de parteneri SAP este, de asemenea, la dispoziția clienților GROW with SAP. Clienții au astfel certitudinea că un grup de parteneri cu aptitudini excelente este pregătit să-i susțină în cadrul implementării și în orice alt moment ulterior.