Colaborarea asigură comunicarea unor volume mari de date, sincronizând automat peste 10.000 repere în decurs de câteva secunde.

Compania din spatele Animax, Pet Product, este pe piață de peste 20 ani, începând în București și extinzându-se în mai multe locații din România pentru a oferi iubitorilor de animale hrană, accesorii, jucării, produse de igienă și intreținere pentru necuvântătoare. De asemenea, cei care nu au încă un prieten necuvântător sau vor să-și îmbogățească familia de animăluțe pot veni oricând în magazinele fizice pentru a-și alege un necuvântător simpatic.

Experiența de 6 ani a platformei FamShop i-a convins pe cei de la Animax să se partenerieze cu ei, aceștia din urmă optând pentru servicii premium în automatizările comerțului online, mai ales că magazinul online a fost relansat și îmbunătățit pentru o mai bună experiență a clienților finali, iubitorii de necuvântătoare.

Platforma FamShop desfășoară în prezent o campanie de conștientizare a importanței automatizării comerțului online și vine în ajutorul companiilor care doresc să lucreze eficient și să scaleze fără bătăi de cap, atât pe plan național cât și internațional.