Din 5 august pacienții din Iași vor beneficia de serviciile clinicii din strada Sf. Lazăr nr. 23A într-un spațiu care și-a dublat suprafața, ajungând astfel la 300 de metri pătrați, prin adăugarea unui nou nivel.

După investiția de aproximativ 300.000 de euro, clinica a adăugat facilităților deja existente un bloc operator complex cu circuit pre și post operator. Clinica din Sf. Lazăr ajunge, în total, la o capacitate de 10 unit-uri dentare.

”Iașiul rămâne inima activității noastre și din această comunitate am început să ne extindem, tocmai pentru că am văzut că am crescut frumos și pacienții au căpătat o încredere tot mai mare în noi. Astăzi suntem prezenți și în București, și în Timișoara și am reușit să «exportăm» cu succes modelele noastre de bună practică în domeniul medicinei dentare”, a declarat Dr. Raluca Drăghici, Director Medical al clinicilor Junior&Family Dental Center.

Am fructificat o oportunitate legată de pandemie. Mai exact, disponibilitatea unui spațiu care altfel nu ne-ar fi fost accesibil înainte, când toate companiile se bazau pe munca la birou și am putut face o extindere a clinicii din Sf. Lazăr pe care ne-o doream de mult. Este un nou concept pe care îl lansăm în cadrul diviziei noastre de servicii stomatologice, unul care rămâne atașat valorilor noastre, dar care, în același timp, ne extinde și spre nișa premium. În ultimii ani, zona corporate a devenit foarte importantă în cadrul Junior&Family Dental Center, iar clinica din Sf. Lazăr are preponderent pacienți care se tratează chiar și în pauza de masă, coborând din birou”, a declarat Dan Drăghici, CEO al grupului de firme Drăghici Dental.

Rețeaua Junior&Family Dental Center numără două clinici în Iași, una în Timișoara și una în București, având un număr total de 26 de unit-uri dentare.

Junior & Family Partner (cu două locații: Adentum Iași și Dental Vision Bacău) este un concept care se adresează cabinetelor stomatologice din România, un mix de servicii integrate care au rolul de a eficientiza activitatea medicilor dentiști cu cabinete proprii, facilitându-le accesul la soluții de tehnică dentară, tehnologii de ultimă oră, servicii de marketing și promovare, precum și accesul într-o rețea care oferă servicii stomatologice integrate în pachete de beneficii pentru angajații din naționale și multinaționale.

Grupul de firme din care face parte lanțul Junior&Family Dental Center mai cuprinde laboratorul de tehnică dentară Drăghici Dental, unul dintre cele mai mari din România, precum și Safra Dental, care oferă produse și servicii destinate medicinei dentare.