Nordeus, publisher-ul celui mai popular joc sportiv din lume pe dispozitive mobile, “Top Eleven”, joc cu peste 100 de milioane de utilizatori înregistrați, anunță că Hackathonul din 12 decembrie 2015 de la Belgrad va avea echipe din 11 țări. Astfel, dezvoltatorii și desginerii români vor participa la Nordeus Hackathon alături de concurenți din Grecia, Serbia, Muntenegru, Marea Britanie, Bosnia, Macedonia, Bulgaria, Slovenia, Ucraina sau Croația.

re_Hakaton-338-0

Cei interesați mai au la dispoziție mai puțin de trei săptămâni pentru a se înscrie la cea de-a cincea ediție a celei mai mari competiții de profil din Sud-Estul Europei.

Echipele înscrise trebuie să fie formate din 2-4 membri, iar înregistrarea poate fi făcută de un singur membru al echipei care va adăuga și CV-urile celorlați coechipieri. Persoanele care să se vor înscrie individual vor fi repartizate de către organizatori în echipe de câte patru persoane.

Data limită a înscrierilor este 23 noiembrie. Platforma pe care participanții o pot accesa este pe site-ul www.nordeushackathon.com, iar persoanele care au participat la edițiile anterioare, nu se mai pot înscrie și la ediția din acest an.

re_Hakaton-142-0

“La Nordeus Hackathon 2015, ne dorim să avem participanți care au deja experiență în ceea ce privește dezvoltarea jocurilor. După finalizarea înscrierilor, vom selecta cele mai bune echipe în funcție de CV-urile pe care le vom primi. Munca în echipă, îndemânarea și pasiunea sunt doar câteva dintre valorile necesare pe care le căutăm atunci când dezvoltăm cele mai bune jocuri din industrie”, declară Branko Milutinović, CEO al Nordeus.

La concurs vor participa 12 echipe, care se vor întrece pentru realizarea celui mai bun joc video pe o temă anume, dezvăluită în ziua concursului. Criteriile luate în considerare pentru evaluarea proiectelor sunt creativitatea, ideile, maniera de dezvoltare și produsul final. Fiecărui concurent selectat i se va asigura spaţiul de lucru şi echipamentul necesar. Mai mult, toate cheltuielile de transport şi de alimentaţie vor fi acoperite de Nordeus, astfel încât participanţii să se poată concentra în întregime pe dezvoltarea celor mai bune jocuri.

Premiile vor fi acordate celor mai bune trei echipe pe baza următoarelor criterii: prezentare multimedia, complexitate tehnică şi gameplay. Cei care nu pot ajunge la Hackathon-ul Nordeus vor putea urmări competiția online prin intermediul unei transmisiuni video online dedicate şi a update-urilor permanente de pe pagina web a organizatorului, www.nordeushackathon.com. Jocurile dezvoltate în timpul evenimentului vor putea fi descărcate după terminarea acestuia de pe aceeaşi pagină web. Jucătorii vor putea vota la rândul lor proiectul preferat, realizatorii acestuia câştigând un premiu special.