Hackathonul are loc pe data de 24 noiembrie 2018 și se adresează tinerilor pasionați de IT care își doresc să dezvolte un algoritm pentru agricultura de precizie, pentru aplicația AgriSo, care folosește tehnologie de ultimă generație, prin care fermierii pot accesa în timp real informații despre mașinile pe care le au în câmp, localizarea, alimentare și productivitate.

Timp de 12 ore, 12 tineri vor lucra individual la hackathon-ul cu tematica dezvoltării unui algoritm pentru agricultura de precizie, în orice limbaj de programare. Nu uita să-ți aduci laptopul.

Cel mai bun algoritm va fi premiat cu 300 de euro, dar vor exista și alte premii de consolare în produse.

Perioada de înscriere este între 29 octombrie și 16 noiembrie 2018 prin completarea acestui formular. Concursul va avea loc la sediul AgriSo, Nord City Tower, Blvd. Pipera nr. 1/VII, et. 5, Voluntari, jud. Ilfov.

Prin acest hackathon, AgriSo dorește să investească în digitalizarea agriculturii de precizie din România și în dezvoltarea tinerilor ITiști.

Mai multe detalii puteți găsi pe https://agriso.ro/hackathon/. Persoană de contact: Raluca Manța, raluca.manta@agriso.ro, 0744500641.

Agriso Mobile Soft este o companie care activează pe piața din România din 2015 având ca activitate principală realizarea de software. Principalul produs dezvoltat este aplicația AgriSo, ce folosește dispozitive GPS de precizie pentru utilaje și diferite tipuri de hărți fiind o soluție completă de management și monitorizare în timp real a fermei.

Mai multe despre povestea AgriSo, startup-ul românesc care revoluționează agricultura prin tehnologie, puteți afla de aici.