Echipa AIsite a reușit să se distingă prin soluția Web Pilot, o soluție complet automată pentru modernizarea site-urilor învechite de pe internet.

Echipa care a obținut atât premiul cel mare, cât și bounty-ul pentru Website Generation Challenge, în valoare totală de 7.500 de euro, este alcătuită din Brînză Ana-Maria, Speianu Dana, Vadim Ciobanu, Ion Moșnoi și Vasile Rotaru, toți din Chișinău.

Echipa a utilizat extensa bază de date Veridion pentru a dezvolta un website pentru o companie. Au examinat în profunzime serviciile și ofertele specifice ale companiei, utilizând aceste informații ca ghid pentru o revizuire completă a designului website-ului.

Cu ajutorul modelelor de limbaj avansate, au creat o secțiune principală dinamică, personalizată cu titluri, sloganuri și apeluri la acțiune adaptate identității unice a companiei, toate bazate pe conținutul relevat din datele Veridion.

Astfel, utilizând tehnici avansate de recuperare semantică, au identificat cei mai importanți cinci competitori ai companiei, ceea ce i-a ajutat să se diferențieze în piață.

În etapa finală, au aplicat o altă etapă de modele de limbaj extinse pentru a genera descrieri unice care să evidențieze compania în comparație cu concurența.

Acest proces a rezultat în crearea unui conținut mai potrivit, inclusiv secțiuni personalizate de întrebări frecvente și cuvinte cheie.

Utilizarea datelor Veridion și a modelelor de limbaj extinse a condus la crearea unui website vizual atractiv și bogat în conținut, transformând eficient prezența online a companiei prin intermediul datelor Veridion.

În plus față de premiul cel mare, alte patru echipe au fost remarcate pentru realizările lor excepționale, câștigând bounty-uri în valoare de 500 și 1.500 de euro. Soluțiile inovatoare propuse au vizat o gamă largă de domenii, incluzând clasificarea URL-urilor, prognoza vânzărilor pentru comercianții online, generarea de logo-uri, maparea industriilor și descrierea companiilor în cinci cuvinte.

"Hacking Big Numbers Hackathon a fost o experiență de neuitat și sunt impresionat de nivelul de angajare și de ingeniozitatea participanților. Nu doar că s-au ridicat la înălțimea provocărilor, ci au depășit toate așteptările, aducând soluții inovatoare în diverse domenii de activitate. Pentru ediția viitoare, avem planuri și mai mari: vom aduce mai mulți parteneri care să aducă provocări noi și seturi de date, vom mări recompensele și vom oferi consultanță de la experți în învățarea automată și inteligența artificială - vom avea și toată echipa de ML din Veridion prezentă, hands-on, cu echipele", a declarat Cosmin Pîrvu, Startup Program Manager la Veridion.

Veridion este un startup românesc care inovează la nivel global în domeniul tehnologiei de inteligență artificială, fiind specializat în furnizarea de date de business.