Vrei să vezi aceste videoclipuri în avanpremieră? Abonează-te la canalul nostru de YouTube.

Flip N2 are un ecran secundar destul de amplu, setând trendul pentru viitor. Ecranul are 3,26 inci, dar este destul de limitat ca funcționalități acum. Practic, ai doar widgeturi pe el cum ar fi camerele foto, posibilitatea de a-ți pune remindere sau de a vedea notificări. Spre deosebire de alte telefoane pliabile nu prea poți să vezi conținut pe ecranul cover display. Deși ar fi absurd să vezi YouTube acolo, uneori pur și simplu poate ai vrea. Procesorul este unul Mediatek Dimensity 9000+, conectivitatea este 5G și are o greutate de 191 de grame.

Ecranul principal are o diagonală de 6,8 inci și aduce foarte mult cu direcția de design impusă de Samsung Galaxy Flip. Camera principală este de 50 de megapixeli, iar cu ajutorul caracteristicilor pliabile poți să pui telefonul pe masă ca un trepied și să vezi un preview al imaginilor, așadar fiind util pentru vlogging, de exemplu.

Cum pare telefonul? Este rafinat, la fel ca Flip, dar limitările ecranului secundar mi se pare încă un pic underwhelming. Nu mi se pare greu și telefoanele pliabile își vor găsi treptat locul pe piață.

Noul OPPO Find N2 Flip aduce utilizatorilor cel mai mare ecran secundar din industrie, păstrând form factorul redus. Greutatea și dimensiunile reduse și ecranul secundar vertical transformă primul dispozitiv de acest fel al OPPO într-un instrument de fotografie capabil. Ecranul plasat pe exterior vine cu o serie de widget-uri care îi ajută pe utilizatori să rămână la curent cu până la șase notificări simultan și să se ocupe de alte sarcini simple, fără a fi nevoie să deschidă telefonul.

Echipat cu hardware de ultimă generație, un sistem de camere bazat pe senzor Sony IMX890, un procesor MediaTek Dimensity 9000+, conectivitate 5G dual-sim și cea mai rapidă viteză de încărcare pentru un dispozitiv de acest tip, Find N2 Flip marchează un debut nou pe segmentul de dispozitive pliabile pentru OPPO.

Camera principală de 50 MP a lui Find N2 Flip are un senzor Sony IMX890 cu un obiectiv f/1.8 – ce ar trebui să asigure realizarea unor fotografii clare și luminoase. Selfie-urile pot fi vizualizate cu ușurință pe ecran cu ajutorul funcției previzualizare dublă.

Cu modul de utilizare FlexForm, susținut de balamaua Flexion ce permite menținerea deschiderii cu un unghi între 45 și 110 grade, telefonul poate fi folosit pe post de cameră cu trepied. Camera selfie de 32 de MP, cu senzor IMC709, autofocus și lentilă wide permite atât realizarea selfie-urilor, cât și a apelurilor video pe aplicațiile dedicate de videocall.

Dezvoltat împreună cu producătorul de camere foto Hasselblad, Find N2 Flip dispune de un mod profesional complet, iar modul său unic XPAN poate îngheța timpul într-un cadru larg.