Vrei să vezi aceste videoclipuri în avanpremieră? Abonează-te la canalul nostru de YouTube.

ThinkPhone este un telefon simplu, ce se inspiră din laptopurile ThinkPad, cu un spate ce imită carbonul și are o stocare internă de 256 de GB.

Procesorul este un Snapdragon 8 Gen 1, iar capacitatea bateriei e generoasă, 5.000 de miliamperi, încărcarea fiind la 68 de wați pe fir. Ecranul OLED de 6,6 inci Full HD+ . Camera este una dublă, de 50 de megapixeli și 32 de megapixeli.

Ce aduce special telefonul? E unul pentru afaceri, cu securitate asigurată de ThinkShield ce oferă protecție 360 de grade și echipe dedicate în caz de incidente de securitate. De asemenea, parolele sunt izolate pe dispozitiv pentru protecție criptografică completă, iar sincronizarea cu laptopurile Lenovo ThinkPad se face prin apăsarea de 2 ori a butonului roșu de pe margine. În plus, poți să faci streaming de aplicații pe desktop și poți să faci transfer de fișiere doar prin glisarea virtuală pe aplicațiile deschise pe laptop.

În afară de aceste caracteristici de securitate, dispozitivul este certificat MIL STD 810H1, proiectat cu o fibră de aramidă ușoară, mai rezistentă decât oțelul, o ramă din aluminiu aircraft-grade și Gorilla Glass Victus, astfel încât să reziste cu ușurință șocurilor și căderilor de la o înălțime de până la 1,25 metri. Datorită certificării IP682, ThinkPhone este proiectat să reziste la praf și apă cu o adâncime de până la 1,5 metri timp de până la 30 de minute. Toate aceste caracteristici vin într-un design premium, rezistent și durabil. ThinkPhone dispune și de Red Key, ușor de personalizat, care oferă acces imediat la cele mai importante aplicații de business și de teren sau integrează instantaneu experiențele mobile și PC.

Toate elementele de pe ThinkPhone au fost proiectate cu gândul la productivitate. Motorola a lucrat cu parteneri precum Microsoft pentru a oferi cele mai bune experiențe de productivitate clienților săi și pentru a ajuta utilizatorii ThinkPhone să facă lucrurile cu ușurință. La lansare, ThinkPhone va veni cu aplicațiile mobile Microsoft 365, Outlook și Teams preîncărcate. Preîncărcarea va facilita începerea activității, care constă în găsirea conținutului și a instrumentelor necesare, editarea sau crearea de noi documente sau utilizarea funcțiilor mobile prietenoase care permit clienților să scaneze un PDF cu ajutorul camerei sau să dicteze un document.