Organizatorii How to Web au publicat astăzi agenda aproape completă, cu doi speakeri importanți, dar mai urmează alți doi speakeri importanți. Până una alta, iată ultimele Masterclass-uri adăugate:

- Andrew Crump, fondator și CEO al WRKBR va avea un masterlcass despre growth hacking - Identifying & prioritizing growth hacking opportunities. Acest curs va avea loc în a doua zi pe 20 noiembrie.

- Mike Parsons, CIO la Qualitance, va avea un track despre inovație și cum să identifici potențialul inovator. "11 important truths about how innovation really works" se numește cursul și are loc pe 19 noiembrie.

- Elise Sass, cofondator și COO la Lift99 va avea un curs numit "Your Best Pitch Deck" în trackul Startup Academy, destinat celor la început de drum.

Bilete How to Web

Mai sunt 3 zile de Early Bird în care poți cumpăra biletele la reducere, dar sunt și bilete pentru o singură zi. De exemplu, biletul complet Early Bird este de 135 de euro, un bilet pentru o zi costă 85 de euro astăzi. Dacă vrei să ai acces la cina speakerilor, biletul costă 285 de euro și mai sunt doar 25 de locuri.

How to Web va începe pe 19 noiembrie cu un speech din partea Daniel Dines, CEO și fondator UiPath.

Vor fi trei track-uri de discuții. Leaders & Trends e scena principală, Startup Academy va fi partea dedicată celor la început de drum, iar Designing Innovation va fi zona de inovație, growth hacking și generare de idei.