Laptopul OMEN Transcend 16 a fost construit pentru jocuri și creație cu un ecran de ultimă generație, o carcasă subțire premium și componente interne de înaltă calitate. Noul model are un afișak mini-LED cu 1000 de niți luminozitate pentru conținut HDR. Este cel mai subțire laptop de gaming al HP la 19,9 mm și cântărește 2,1 kilograme. Acesta vine echipat cu procesor de până la Intel Core i90-13900HX și cu o placă video de până la NVidia RTX 4070

HP a anunțat și noua generație de laptopuri OMEN 16 pentru jucătorii pasionați. Acesta este cel mai puternic OMEN 16 de până acum, cu o îmbunătățire de la generație la generație de 119% FPS în Cyberpunk 2077. E alimentat de un procesor de până la Intel® Core™ i9-13900HX 13 Gen sau până la AMD Ryzen™ 9 7940HS11 pentru calcule ultra-rapide în jocuri. Grafica alimentată de până la NVIDIA® GeForce® RTX™ 4080 asigură redarea fiecărui pixel pe un ecran QHD de până la 240 Hz, cu un timp de răspuns de 3ms.

Conectivitatea perfectă este o parte esențială a experienței oricărui jucător cu căști wireless. Pentru prima dată, HyperX și OMEN au proiectat împreună primele laptopuri de gaming din lume1 cu un modul încorporat pentru o împerechere audio intuitivă și o rată redusă de delay, prin intermediul unei căști de gaming wireless HyperX Cloud II Core. Activată pe laptopurile OMEN Transcend 16 și OMEN 16, această configurație rapidă și simplă permite oricui să aibă o experiență de joc cu un sunet impecabil.

Căștile, tastaturile, mouse-urile și microfoanele de gaming HyperX completează toate produsele OMEN și Victus anunțate.

Victus 16 dispune acum, pe anumite modele, de soluția robustă de răcire HP OMEN Tempest Cooling, precum și de un senzor IR pentru a gestiona cu precizie temperatura. Acesta este echipat cu procesor până la Intel® Core i7-13700HX Gen 13 sau până la AMD Ryzen 7 7840HS11 și opțiunile grafice includ modele de până la GPU NVIDIA® GeForce RTX Laptop 4070.

Noul portofoliu de monitoare de gaming

Piesa de rezistență a noii game este monitorul de gaming OMEN 27k. Având în vedere că unul din patru jucători folosește monitoarele conectate la o consolă, acesta oferă suport HDMI 2.1. De asemenea, include primul comutator KVM OMEN, care permite controlul mai multor dispozitive - fie că este vorba de un PC, un laptop sau o consolă - prin intermediul unei singure tastaturi, unui singur monitor și a unui mouse. OMEN 27k are o rezoluție 4K, o gamă de culori de până la 95% DCI-P38, o rată rapidă de refresh de 144 Hz8 și iluminare ARGB.

Monitoarele de gaming OMEN 24, OMEN 27, OMEN 27q, OMEN 32q și OMEN 32c au toate rată de refresh standard în industrie de 165 Hz și conectivitate plug and play. OMEN 27s și OMEN 27qs au aceleași caracteristici, dar cu o rată de refresh de până la 240Hz8. OMEN 34c oferă un ecran curbat 1500r cu un raport 21:98.

OMEN Gaming Hub

Toate produsele anunțate sunt îmbunătățite cu noile caracteristici OMEN Gaming Hub. Începând cu Processor Core Affinity Optimization din OMEN Optimizer, utilizatorii vor experimenta o îmbunătățire de până la 10% a FPS-ului. Adăugarea ECO Mode asigură o durată de viață a bateriei cu până la 20% mai mare și o reducere cu până la 7dB a zgomotului ventilatorului în laptopurile OMEN și Victus. Combinat cu alte caracteristici, precum Performance Mode, Network Booster, System Vitals și o soluție integrată de Cloud Gaming cu NVIDIA GeForce NOW, OMEN Gaming Hub contribuie la o experiență de joc superioară.