Această imprimantă este prima imprimantă laser din lume cu rezervor reîncărcabil de toner. Așa că scapi de stresul schimbării de toner și acum poți să o reîncarci foarte simplu datorită unei invenții HP, un Kit care arată ca o seringă uriașă va deveni modul tău favorit de a reîncărca o imprimantă.

Imprimanta are un aspect industrial, curat cu nuanțe de culoare bej și gri și este compactă fără să-ți faci griji că ai pierdut nu știu ce piesă de la ea. Instalarea ei s-a făcut foarte ușor și tot ce a trebuit să facă a fost să o bag în priză apoi să-mi instalez aplicația HP Smart pe smartphone. Am urmat pașii indicați acolo și în câteva minute eram gata. Probabil unul dintre cele mai ușoare metode de instalare.

În partea de sus avem un ecran mic și câteva butoane cu funcții specifice precum: scanare documente, scanare cărți de identitate, anulare, Wi-Fi și pornire și oprire. Dacă ridicăm capacul aici avem un scaner și putem scana alb-negru dar și color. În partea de jos se introduce hârtia, iar print-urile ies în partea de sus.

HP Neverstop Laser MFP 1200W este o imprimantă cu laser ce poate printa până la 5000 de pagini A4 fără reîncărcare imediat ce ai scos-o din cutie, deci nu trebuie să mai pierzi timp cu încărcarea. De asemenea, are o viteză de imprimare de 20 de pagini pe minut, ceea ce înseamnă că nu trebuie să aștepți prea mult după hârtii și costurile de imprimare sunt mai mici decât la alte imprimante laser HP.

Compania susține că economisești cu până la 80% din cost cu tonerul HP, folosind Nerverstop laser MFP 1200W. După cum ziceam, poți să conectezi imprimanta la Wi-Fi și apoi poți printa de pe smartphone, laptop un document sau o imagine.

Am scos la imprimantă documente word, excel și powerpoint-uri, documente PDF, și am rămas plăcut surprins de viteza de printare, iar calitatea printului este una bună.

Din păcate, această imprimată nu poate printa color, însă nu ai nevoie de așa ceva atunci când lucrezi cu documente. Seria HP Neverstop este monocrom și cuprinde o gamă de trei imprimante și trei multifuncționale.

Partea cea mai cool la această imprimantă este felul cum se încarcă. Ridici capacul, dai la o parte o mică protecție, agiți încărcătorul, îl pui în locul de încărcare și răsucești apoi apeși și gata. Poți printa din nou fără griji. Nu te murdărești și nici nu e dificil.

HP a creat un sistem de imprimare asemăntor cu cel CISS (continuous ink supply system) însă pentru imprimantele laser, aceste modele fiind prevăzute cu un rezervor reîncărcabil. Un nou cartuș de toner costă 59 lei și are un randament de 2500 de pagini.

Într-un final, HP Neverstop Laser MFP 1200W este o imprimantă care mi-a plăcut datorită ușurinței de utilizare, datorită faptului că-ți poate îmbunătăți fluxul de muncă cu documente și nici nu-mi bat capul foarte mult cu încărcarea de toner.

Dacă vrei să cumperi o imprimantă din seria Neverstop o poți cumpăra de aici sau de aici. Cumparatorii beneficiază de până la trei ani garanție extinsă la înscrierea produsului achiziționat aici.