Mai mult decât oricând, oamenii au nevoie de tehnologia și de instrumentele adecvate pentru a fi productivi, pentru a se conecta și pentru a colabora, indiferent dacă lucrează de acasă, de la birou sau de oriunde altundeva. Cum 80% dintre profesioniștii din domeniul creativ și utilizatorii care au nevoie de un calculator performant își doresc să lucreze în continuare de acasă, full time sau part time[i], chiar și după ce birourile se vor redeschide, flexibilitatea este esențială

HP introduce ZCentral 4R, cea mai puternică stație grafică 1U cu rack din lume, proiectată pentru media și entertainment, pentru dezvoltare de produse, pentru analize de date și pentru domeniul sănătății. ZCentral 4R este gândită să ofere puterea unei stații grafice Z4 în format mic 1U, dar și să fie folosită în spații aglomerate. Echipată cu un procesor de ultimă generație Intel Xeon W (până la 18 CPU) și cu opțiuni de grafică NVIDIA Quadro RTX 8000, oferă persoanelor care lucrează de la distanță aceeași performanță ca și cum ar beneficia de toate echipamentele specifice unui birou. ZCentral 4R oferă, de asemenea, mai multe niveluri de siguranță cu un panel exterior închis cu cheie, cu HP Security Suite preinstalat, întreg sistemul fiind securizat într-un rack.

HP ZCentral este prima stație grafică din lume cu sursă unică pentru colaborare la distanță care, alături de ZCentral 4R, oferă angajaților soluții pentru a crea, a se conecta și a colabora remote fără niciun fel de problemă. Actualizările constante vin în întâmpinarea a două dintre cele mai mari provocări din IT: managementul concomitent al mai multor dispozitive remote și riscurile crescute în materie de securitate pe care le implică utilizarea mai multor dispozitive remote.

Noul produs din portofoliul de desktop-uri HP, din gama Z, se adresează designerilor care conturează lumea din jurul nostru.

HP Z2 Mini este cea mai puternică stație grafică în format mic, din lume, cu Adobe Creative Suite, dar și cea mai performantă mini stație grafică care rulează aplicații precum SolidWorks și Autodesk. Z2 Mini a fost reproiectată folosind cupru, care livrează o performanță de procesor de 1.4X CPU și o performanță GPU de trei ori mai bună decât cea a predecesorului său. Profesioniștii din domeniul creativ pot acum gestiona proiecte complexe, precum randarea unor modele 3D cu maxim randament și o acustică foarte joasă.

Z2 Small Form Factor are un procesor Intel Xeon W și grafică NVIDIA Quadro 3000 pentru a livra performanță. Z2 Tower este considerată un etalon în materie de putere a unei stații grafice entry pentru profesioniștii din domeniile creative. Cu Z2 Tower, utilizatorii pot rula concomitent mai multe aplicații cu ajutorul graficii NVIDIA Quadro RTX 6000 și a procesorului Intel Xeon, într-o carcasă cu 15% mai mică decât modelele generației anterioare.

ZBook Fury 15 este acum cu 12% mai mic decât cel din generația anterioară, iar Zbook Fury 17 este cu 29% mai mic, fapt care îl clasează drept cea mai mică stație grafică mobilă de 17 inch cu RTX 5000. Cu plăci grafice NVIDIA până la Quadro RTX 5000 sau AMD Radeon RX, Zbook Fury aduce o performanță de top pentru orice fel de utilizare – de la analiza datelor, la machine learning sau aplicații de randare 3D.

Dotată cu soluția Z VaporForce, stația oferă cea mai bună performanță atunci când utilizatorii folosesc în același timp CPU și GPU. Această nouă abilitate a ZBook Fury este importantă pentru proiecte foto/video și atunci când inginerii, arhitecții, designerii sau creativii utilizează mai multe aplicații concomitent. Pentru proiecte în care calitatea culorilor este esențială, noua generație Dream Color redă cu acuratețe conținutul pe ecran.

ZBook Power, cea mai accesibilă stație grafică mobilă creată de HP, oferă puterea ZBook la un preț competitiv și este ideală pentru studenții STEAM. Stația grafică oferă performanță superioară prin îmbunătățirea sistemelor de răcire care susțin soluțiile grafice NVIDIA Quadro T2000 și procesoarele Intel Xeon sau Core i9, într-o carcasă care este acum cu 19% mai mică, cu 11% mai subțire și cu aproape 10% mai ușoară decât generația anterioară.

Prețuri și disponibilitate:

  • HP ZCentral 4R va fi disponibil din luna noiembrie cu un preț de pornire de 2200 Euro.
  • HP Z2 Mini G5 va fi disponibil de la finalul lunii septembrie cu un preț de pornire de 1100 Euro.
  • HP Z2 Small Form Factor G5 va fi disponibil de la finalul lunii septembrie cu un preț de pornire de 1000 Euro.
  • HP Z2 Tower G5 va fi disponibil de la finalul lunii septembrie cu un preț de pornire de 1100 Euro.
  • HP ZBook Fury 15 și ZBook Fury 17 vor fi disponibile de la mijlocul lunii octombrie cu un preț de pornire de 1000 Euro, respectiv 1200 Euro.
  • HP ZBook Power va fi disponibil din toamna anului 2020.