HTC a trecut printr-o perioadă destul de dificilă în ultimii ani, cel puțin când vine vorba despre piața smartphone-urilor. HTC 10 a fost un smartphone care a prins bine atât la public cât și la publicațiile de specialitate, dar taiwanezii au decis să mai schimbe un pic rețeta, așa că au venit cu un design nou. Introdus inițial pe HTC U Ultra și HTC U Play, noua filosofie de design a HTC se transpune prin sticlă lucioasă, modelată în așa fel încât să reflecte lumina similar apei.

HTC U11 este creat și el pe aceeași filosofie și vorbim despre un dispozitiv neted (camera nu mai este ieșită în afară), care are toate marginile ușor curbate. Senzația oferită este una foarte plăcută și, cu toate că vorbim despre un dispozitiv din sticlă, nu am simțit că îmi va aluneca din mână. Ce nu am apreciat, totuși, au fost dimensiunile mari. HTC U11 este un dispozitiv care nu poate fi folosit cu ușurință cu o singură mână, iar aici existau două rezolvări: fie vii cu un dispozitiv cu un display mai mic - de 5,1 inch, de exemplu - fie oferi un display întins pe toată suprafața telefonului - ca în cazul LG G6 sau Samsung Galaxy S8.

Apropo de display, rezoluția este QHD, iar calitatea imaginilor este bună. (Folosește butoanele de mai jos pentru a naviga prin articol și prin galerie)