Funcțiile noului HTC U12+ includ:

  • Edge Sense 2: Noul Edge Sense se adaptează la ce mână folosești, și prin atingerea dublă cu o singură mână poți să navighezi prin dispozitivul tău, să îl ții strâns pentru a menține orientarea ecranului, sau să strângi marginile pentru a face fotografii și videoclipuri, a face zoom pe hărți sau orice altă interacțiune dorești.

  • Cameră duală bună: Două camere foto pe cele două fețe ale telefonului îți aduc fotografii artistice cu efect bokeh. Funcția UltraSpeed Autofocus 2include autofocalizare cu detecție a fazei full sensor și o nouă versiune de autofocalizare cu laser, ca să nu ratezi niciun cadru, iar HDR Boost 2îți permite să faci fotografii în condiții de iluminare scăzută sau cu lumină dificilă. Camera foto principală are zoom optic 2x și zoom digital 10x, ca să fii mereu pregătit pentru un prim-plan, în timp ce filmarea cu Sonic Zoom îți permite să faci “zoom in” pe un sunet sau o voce. Scorul DxOMark este de 103, cel mai bun pe o cameră foto duală de smartphone.
  • Cele mai avansate versiuni de HTC BoomSound, USonic, și sunet HD Qualcomm aptX: Difuzoare puternice BoomSound și căști audio USonic cu Anulare Activă a Zgomotului, ce înlătură distragerile de atenție. USonic potrivește sunetul structurii unice a urechii tale, pentru ca tu să auzi fiecare notă înaltă. Iar sunetul wireless Bluetooth oferit prin aptX HD este de înaltă rezoluție, pe 24 de biți.
  • Suprafața Lichidă: Noul HTC U12+ are un design și mai artistic, cu margini ultra-subțiri ale ecranului și noi butoane sensibile la presiune încastrate, cu culori vii. Culoarea Translucent Blue îți permite să vezi componentele interioare ale telefonului, în timp ce Ceramic Black îți aduce un aspect incredibil de sofisticat, iar Flame Red oferă nuanțe schimbătoare.
  • Putere și performanță: Echipat cu Qualcomm Snapdragon 845. Viteze de descărcare LTE dincolo de Gigabit. Cu 6 GB RAM și 64 GB de stocare, noul HTC U12+, noul HTC U12+ este și VR ready pentru Vive Focus (disponibilitate variabilă) prin sincronizarea notificărilor și apelurilor, plus modul oglindă, pentru a-ți transforma telefonul în propriul cinematograf VR.

Noul HTC U12+ va fi disponibil de la începutul lunii iulie, în culorile Translucent Blue, Ceramic Black și Flame Red.