Două dintre atracțiile principale ale evenimentului, la care a participat și start-up.ro, au fost flagship-ul P60 Pro, cu focus pe camere, și pliabilul Mate X3,care a primit certificare IPX8 pentru rezistența la apă.

Huawei a dezvăluit și prețurile noilor dispozitive, care sunt similare cu cele ale ofertei premium din gamele competitorilor.

Citește aici review-ul nostru la Huawei P60 Pro ca să afli mai multe despre flagship-ul cu camere de top al celor de la Huawei și cum îl poți folosi fără probleme în ciuda lipsei serviciilor Google.

Laptopuri cu design similar, dar specificații actualizate

Noile laptopuri ale producătorului chinez au același design ca variantele anterioare, dar au primit procesoarele Intel din cea de-a 13-a generație, pentru un plus de performanță.

Astfel, una dintre configurațiile în care va fi disponibil MateBook X Pro cuprinde un procesor i7 1360P și 16GB de memorie RAM, iar laptopul vine și cu suport pentru ecran tactil.

De cealaltă parte, MateBook 16s poate avea „sub capotă” până la un i9 13900H de 60W, 16 GB memorie și 1TB stocare.

Prețul de lansare pentru cele două laptopuri, care suportă și încărcare mia rapidă, este de 2.200 de euro pentru MateBook X Pro în varianta de 16GB RAM și 1TB stocare, respectiv 1.800 de euro pentru MateBook 16s cu aceeași configurație.

Noile ceasuri de la Huawei, mai ușoare datorită unei noi carcase

Huawei Watch 4 și Watch 4 Pro au primit un refresh în ce privește design-ul, astfel că cele două ceasuri inteligente sunt acum mai ușoare, cu 11.1%, respectiv 10.3%, decât modelele precedente.

Dincolo de noul aspect, Watch 4 și Watch 4 Pro vin cu funcții precum EKG, Respiratory Check și Health Trends, astfel încât poți avea o privire de ansamblu constantă a stării tale de sănătate, comparativ cu perioadele precedente.

Totodată, Huawei Watch 4 și Watch 4 Pro te ajută să înregistrezi progresul pentru peste 100 de antrenamente diferite, dar pot fi luate cu tine și dacă vrei să faci scufundări.

Cu funcția „one minute seven-point health overview”, poți afla într-un minut date despre ritmul cardiac, nivelul de stres sau starea de sănătate a sistemului tău respirator, printre altele.

Watch 4 va fi disponibil începând de la 450 de euro, iar Watch 4 Pro pleacă de la 550 de euro pentru modelul cu curea de piele, respectiv 700 de euro pentru cel cu curea de titaniu.

Huawei Mate X3, o nouă balama pentru un pliabil mai ușor

Noul pliabil al celor de la Huawei, Mate X3, a primit un refresh de design și specificații. Astfel, ecranele dispozitivului, de 6.4 inch pentru cel extern, respectiv 7.85 pentru cel intern, suportă o rată de refresh de până la 120Hz, însă cel mai mic este LTPO, deci poate să își coboare mai mult rata de împrospătare.

Ambele panouri au protecție împotriva luminii albastre și o densitate a pixelilor de 426 PPI, deci sunt la fel de clare.

Balamaua lui Mate X3 a fost și ea îmbunătățită, astfel că noul design a permis reducerea greutății, dar și posibilitatea de a menține ecranul în poziții intermediare între modul pliat și cel depliat.

Cu funcția wet hand control, Huawei Mate X3 poate fi folosit chiar și atunci când ecranele sunt ude, iar precizia, spun oficialii, nu ar trebui să fie afectată.

În ce privește camerele, Mate X3 vine cu trei obiective, anume o principală de 48MP, o cameră periscop cu zoom optic 6X și una ultrawide de 13MP.

Varianta lui Huawei Mate X3 de 12 GB RAM și 512 va fi disponibilă la prețul de 2.200 de euro.