Bolt Driver, care este acum disponibil pentru utilizatorii de telefoane Huawei din România, poate fi descărcat pentru a permite proprietarilor de mașini să se alăture echipei tot mai mari de șoferi ce maximizează oportunitățile de câștiguri financiare.

Bolt a folosit diversitatea de caracteristici disponibile prin intermediul platformei Huawei Mobile Services (HMS) pentru a oferi funcţii esențiale în Bolt Driver. Una dintre ele este Map Kit, care a permis Bolt să furnizeze servicii detaliate de geolocație, care pot fi personalizate de către șofer, acesta putând să interacționeze ușor cu aplicația.

Bolt, care a fost unul dintre primele branduri importante care s-au alăturat AppGallery, s-a dovedit popular în rândul consumatorilor din Europa și din străinătate. Serviciul a devenit renumit pentru accesibilitate, fiabilitate și siguranță și se mândrește cu rapiditatea sa.

"Avem deja 2,5 milioane de şoferi care lucrează cu Bolt, iar scopul nostru este să adăugăm mult mai mulți în lista noastră.", a declarat Mykhailo Kudla, Senior Growth Lead Bolt. „Știm din experiența noastră extraordinară pe platforma AppGallery că putem ajunge la un public internațional și dorim să îl atingem folosind aplicația Bolt Driver ca o deschidere către noi parteneriate cu șoferi, pe care să le avem mult timp de acum încolo.”

Ramificarea către șoferi prin intermediul aplicației dedicate Bolt Driver este un indicator a cât de mult se extinde serviciul. Aplicația nu numai că va ajuta la conectarea potențialilor șoferi cu locuri de muncă bune, dar obiectivul Bolt este de a trata partenerii cu respect, de a se asigura că aplicațiile sale includ elemente de siguranță concepute special pentru a proteja șoferii, și de a controla calitatea serviciilor sale, ca răspuns la feedback-ul constant de la clienți.

Listarea lui Bolt pe AppGallery i-a permis să crească baza de clienţi prin expunerea la numărul mare de utilizatori de smartphone-uri Huawei. AppGallery este în prezent a treia piață de aplicații din lume, cu 550 de milioane de utilizatori activi lunar, crescând în Europa cu 61,5% pe an, la peste 42 de milioane de utilizatori.

"Parteneriatul cu Bolt ne-a adus multe beneficii.", a declarat Derek Yu, preşedintele Huawei CEE & Nordic şi Canada, la Huawei Consumer Business Group. "Suntem încântați că aceștia au decis să utilizeze platforma noastră pentru a introduce nu doar o aplicație, ci o serie de aplicații extrem de populare. Bolt Driver este un exemplu excelent pentru modul în care tehnologia permite oamenilor să câștige venituri suplimentare și să lucreze flexibil pentru a se potrivi stilului lor de viață. Este exact genul de instrument pe care dorim ca partenerii noștri să îl aducă pe AppGallery."

Huawei se bucură în prezent de o campanie pentru AI și Browser-ul Huawei cu Bolt. Utilizatorii browserului vor vedea un banner prin intermediul căruia, dacă îl vor accesa, vor putea răspunde la o întrebare pentru a obține un voucher garantat pentru o plimbare cu Bolt. Campania se desfășoară în câteva țări selectate, printre care se numără Polonia, Croația, Cehia, Ucraina și România, pe o perioadă de o lună de zile.

Sprijinul acordat companiei Bolt reflectă angajamentul Huawei de a ajuta brandurile și dezvoltatorii să crească împreună și de a avea succes, prin intermediul AppGallery. Bolt Driver poate fi descărcat din AppGallery.