Cu un nou design closed fit in-ear și o tehnologie de anulare activă a zgomotului, Huawei FreeBuds 3i ar trebui să ofere o experiență audio mai bună și să stea mai comod în ureche cu vârfurile flexibile din silicon.

Huawei FreeBuds 3i vin cu două microfoane, unul orientat spre exterior și unul spre interior. În timp ce primele detectează sunetele ambientale pentru a anula activ zgomotul, microfonul orientat spre interior detectează celelalte posibile surse de zgomot, pentru a le reduce, micșorând activ zgomotul de fond cu până la 32dB.

Pentru o interacțiune între toate dispozitivele HUAWEI, o fereastră pop-up de pe smartphone ajută la conectarea automată a dispozitivelor de îndată ce este deschisă cutia de încărcare Huawei FreeBuds 3i. Această funcționalitate le permite utilizatorilor să se bucure de melodiile preferate și să monitorizeze cu ușurință nivelul bateriei, al cărui status este vizibil pe ecranul telefonului, imediat după conectare.

Muzica și apelurile sunt activate prin dublă atingere, iar anularea activă a zgomotului prin atingere îndelungată. În plus, redarea se întrerupe în mod inteligent atunci când căștile sunt scoase și se reia imediat după ce sunt introduse din nou.

Huawei FreeBuds 3i oferă difuzoare de 10 mm, pentru un bas puternic. Mai mult, Huawei FreeBuds 3i dispun și de o autonomie generoasă a bateriei. O încărcare completă a căștilor oferă până la 3,5 ore de ascultare neîntreruptă, iar încărcarea cutiei permite o experiență audio de până la 14,5 ore.