Invitații au vorbit despre companii din diverse domenii, precum finanțe, instituții guvernamentale și producători care au ales soluția Huawei All-Flash Data Center, aceasta devenind elementul principal al strategiilor de business. Tot în cadrul unui eveniment online a fost prezentată şi Huawei Intelligent Data Infrastructure Experience Center, soluția Huawei pentru viitorul infrastructurii de date.

Johan Westin, Nordic CTO pentru divizia Cloud & AI, Huawei, a ţinut un discurs pe tema „Moving towards an All-Flash Data Center”, în care a prezentat patru provocări cu care se confruntă centrele de date şi trei avantaje oferite de soluţiile All-Flash Data Center.

Ţinând cont de creşterea explozivă a volumului de date, de tipurile diverse de date şi de importanţa tot mai mare a acestora, centrele de date se confruntă cu patru provocări majore. În primul rând, transformarea digitală profundă a companiilor a determinat trecerea din offline în online a multor servicii şi apariţia unui număr mare de servicii inovatoare. În al doilea rând, consumul mare de energie al centrelor de date duce la costuri şi la emisii de carbon mai mari. În al treilea rând, în fiecare an multe companii suferă pierderi economice din cauza pierderilor de date şi a întreruperii furnizărilor de servicii, ceea ce duce la o scădere a veniturilor cu 8%. În cele din urmă, eficienţa O&M („Operations & Maintenance”, operațiuni și servicii de mentenanță) este unul dintre factorii cheie în dezvoltarea centrelor de date.

Pentru a face faţă acestor provocări, Huawei a lansat soluţia All-Flash Data Center. Cele trei avantaje principale ale soluţiei All-Flash Data Center care o diferenţiază de concurenţă includ trecerea la all-flash pentru mai multe tipuri de date şi situaţii, reconstruirea all-IP pentru reţelele de centre de date şi O&M inteligent pentru tot ciclul de viaţă al întregului centru de date. Soluţia all-flash pe mai multe niveluri contribuie la proiectarea unui centru de date mai ecologic, cu eficienţă şi disponibilitate mai mari, O&M mai inteligent, cost total de deţinere scăzut şi niciun blocaj în reţea.

Până acum, soluţiile Huawei all-flash OceanStor Dorado au oferit servicii optime în numeroase industrii, inclusiv cel financiar, instituţiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de internet, producţiei şi domeniului energetic. Huawei a invitat clienţii cu reuşite remarcabile în domeniul transformării digitale să vorbească despre experienţa lor.

Mykhaylo Kavetskyy, Server Department Head în cadrul Joint-Stock Bank Pivdenny, una dintre cele mai mari bănci comerciale din Ucraina, a declarat: „Suntem foarte mulţumiţi de soluţia de stocare all-flash Huawei OceanStor Dorado şi vom continua să colaborăm în mai multe proiecte în procesul de transformare digitală a băncii noastre.”

Marcin Skibiński, Director IT, Alsecco, Polonia, a declarat: „Căutăm o soluţie care ne poate garanta o disponibilitate de 99,9%. Am ales soluţia Huawei deoarece a avut cel mai bun rezultat la testele efectuate la centrul nostru de date local.”

Peng Li, Preşedinte Cloud& AI, Divizia Huawei pentru CEE şi Europa de Nord, a subliniat: „Realizările noastre în companiile din Europa au fost posibile datorită clienţilor noştri şi celor peste 1800 de parteneri cu care am colaborat în ultimii 10 ani. În continuare, Huawei va contribui la dezvoltarea industriei ICT locale, ajutând la transformarea digitală a companiilor şi integrând tehnologii avansate, inclusiv soluţia All-Flash Data Center.”