În perioada 13 – 30 octombrie, HUAWEI Mate 50 Pro este disponibil pentru precomandă online pe HUAWEI Store și vine la prețul recomandat de 5.999 RON pentru variantele Black și Silver cu 256 GB ROM și 6.499 RON pentru varianta Orange cu 512 GB ROM.

Totodată, seria HUAWEI Mate 50 Pro vine cu o gamă completă de aplicații de top, printre care și multe locale, care acoperă toate aspectele vieții de zi cu zi.

În perioada de precomandă, ambele modele vin la pachet cu o pereche de căști HUAWEI FreeBuds Pro 2, consumatorii intrând automat și în tragerea la sorți pentru o pereche de HUAWEI FreeBuds Red Lipstick. În plus, cei care se abonează la newsletterul HUAWEI Store primesc un voucher în valoare de 500 RON pentru achiziția noului HUAWEI Mate 50 Pro din magazinul online www.huaweistore.ro, valabil până pe 31 octombrie inclusiv.

Telefonul vârf de gamă este echipat cu tehnologii de ultimă generație care îmbunătățesc experiența de utilizare în fiecare moment al zilei. HUAWEI Mate 50 Pro este disponibil la precomandă (13 – 30 octombrie) și în magazinele partenere cu un bundle dedicat, telefonul venind împreună cu o pereche de căști HUAWEI FreeBuds Studio.

Noul HUAWEI Mate 50 Pro oferă acces ușor la peste 216.000 de aplicații din 18 categorii diferite, precum lifestyle, călătorii și navigare, gaming, finanțe, cumpărături, divertisment și multe altele. Punând accent pe experiența consumatorilor, AppGallery vine și cu oferte exclusive la aplicații și jocuri, acesta fiind unul dintre motivele pentru care platforma s-a bucurat de o creștere incredibilă în ultimele 18 luni. Numărul de aplicații integrate pe platformă în 2021 a crescut cu 147% față de anul precedent.

AppGallery oferă unele dintre cele mai populare aplicații din România, incluzând aplicațiile financiare, precum BT Pay, George România, YOU BRD, New Raiffeisen Smart Mobile, CEC Bank, Garanti, Pago, NeoBT, dar și aplicații pentru operatorii de telefonie mobilă, precum My Vodafone România, My Orange România, DIGI.ro sau MyAccount Telekom. Utilizatorii pot accesa și aplicații ale supermarketurilor și magazinelor populare, cum ar fi Carrefour, Lidl, Kaufland, Profi, Altex, About You sau elefant.ro. Alte aplicații foarte căutate sunt MyEdenred România, Bolt sau E.ON Myline, iar Tazz, serviciul de livrare de alimente, se numără printre aplicațiile recent adăugate pe AppGallery.

HUAWEI Mate 50 Pro dispune de o cameră Ultra Aperture echipată cu prima diafragmă fizică din lume care poate fi ajustată pe 10 niveluri și are capabilități performante de fotografiere , fiind un dispozitiv care inovează și în materie de estetică și durabilitate. Aceste specificații puternice sunt completate de sistemul de operare EMUI 13 care debutează pe HUAWEI Mate 50 Pro și oferă o gamă largă de servicii inteligente. Funcția SuperHub, spre exemplu, facilitează transferul rapid și sigur de date și fișiere între aplicații și dispozitive.

HUAWEI Mate 50 Pro dispune de o cameră Ultra Aperture de 50 MP cu o diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri, care integrează inovații importante în sistemul optic, structura mecanică, tehnologia și procesarea imaginii. Diafragma inteligentă se ajustează pentru a-și potrivi dimensiunea cu peisajul, dar și cu scenariul de fotografiere identificate în modul Auto. Comutarea la modul Profesional permite reglarea manuală a profunzimii de câmp și a gradului de blur.

Hardware-ul și algoritmii avansați integrați îmbunătățesc realizarea imaginilor statice. Camera Ultra Aperture este echipată cu o diafragmă mare f/1.4 care, alături de motorul de imagine XD Fusion Pro și un aport ridicat de lumină, stabilește perfect luminozitatea imaginii, detaliile de lumini și umbre, precum și temperatura corectă de culoare. Modul de Noapte surprinde imagini cu zone luminoase și întunecate distincte, chiar și în medii slab iluminate. Modul Portret folosește estomparea naturală a fundalului pentru ca subiectul să iasă în evidență raportat la mediul înconjurător. Camera periscop cu teleobiectiv acceptă o gamă de Zoom de până la 200X, aducând scenele îndepărtate chiar în fața utilizatorului.

Camera macro cu unghi larg mărește detaliile minuscule, evidențiind obiecte la dimensiuni foarte mici, precum firele de iarbă și picături de rouă cu o claritate remarcabilă. HUAWEI Mate 50 Pro acceptă înregistrare video macro, dar și macro picture-in-picture (PiP), pentru a reda cu precizie scenele în mișcare.

HUAWEI Mate 50 Pro vine cu o tehnologie de ultimă generație care îi crește substanțial performanța. SuperHold alocă inteligent memoria pentru multi-tasking fără întreruperi. SuperRender reduce consumul de energie prin predicția inter-cadru la nivel de pixeli, menținând jocul stabil la un nivel ridicat de cadre și prevenind supraîncălzirea. SuperStorage elimină fișierele duplicat în mod imperceptibil și comprimă aplicațiile utilizate mai rar. Se păstrează astfel până la 20 GB (pe varianta cu 256 GB ROM), lăsând mai mult spațiu pentru fotografiile și videoclipurile utilizatorilor.

Modul inovator de economisire a energiei permite SuperEnergy Boosting, atunci când nivelul bateriei scade la 1%, oferind trei ore de standby sau 12 minute de apel.

HUAWEI Mate 50 Pro este primul dispozitiv care rulează pe EMUI 13, fluidizând interacțiunile zilnice prin navigarea simplă cu o singură atingere. SuperHub le permite utilizatorilor să stocheze temporar imagini, documente și text, pe care le pot transfera ulterior între aplicații și dispozitive.