Românii care vor să aibă primii noul flagship Huawei își pot înregistra pre-comenzile în perioada 27 martie – 5 aprilie, și vor primi, gratuit, la livrarea produsului, o brățară de fitness, Huawei FIT.

Huawei FIT este un ceas fitness, ușor și subțire, care monitorizează orice tip de activitate fizică, precum și calitatea somnului sau ritmul cardiac. În plus, utilizatorii își pot seta alarma, pot respinge apeluri sau pot primi recomandări în timpul antrenamentelor – după o cursă, ceasul afișează VO2 max, indicele ce măsoară cantitatea maximă de oxigen pe care un individ o poate utiliza în timpul antrenamentelor intense, timpul de recuperare și un scor al antrenamentului. Mai mult, Huawei Fit este primul dispozitiv care a obținut certificarea TÜV-WT, din punct de vedere al fiabilității și al preciziei în operare.

Noul Huawei P10 oferă un sistem dual-camera Leica, cu funcții inovatoare pentru realizarea imaginilor de tip portret, precum și prima cameră frontală Leica, pentru selfie-uri. Sistemul dual-camera este compus dintr-un senzor RGB de 12 MP și unul monocrom de 20MP, datorită cărora fotografiile realizate sunt mai clare, în orice condiții de iluminare. Mai mult, printre tehnologiile și funcțiile foto integrate în noul vârf de gamă Huawei se regăsesc detecția facială 3D, iluminarea dinamică, efectul bokeh sau tehnologia Huawei Hybrid Zoom.

Noul vârf de gamă rulează versiunea Android Nougat 7.0 și integrează un puternic procesor Kirin 960, noua interfața EMUI 5.1, o baterie de 3200 mAh, tehnologia Huawei Ultra Memory.

Huawei P10 va putea fi comandat în două variante de culoare: Graphite Black și Mystic Silver, la un preț recomandat de 2.600 de lei.